AMI Kappers breidt formule uit met overname Rombout Kappers

Salon Zutphen 

 

Het nieuwe jaar start extra goed voor AMI Kappers. Zij nemen Rombout Kappers en dus 22 salons over. In totaal bezit AMI Kappers nu 110 salons, ze zijn landelijk daarmee flink vertegenwoordigd.

AMI Kappers werkt volgens 3 belangrijke waarden: klantvriendelijk, trendy en service met een glimlach. Met haar eigen haarmodelijn volgt én zet AMI Kappers de trends op haargebied. De focus ligt op kwaliteit, goede, in-house getrainde haarstylisten en eerlijk advies. Rombout Kappers is net als AMI Kappers een trendgerichte, sterke organisatie met vakbekwame haarstylisten. Beide organisaties zijn uitgegroeid van een klein familiebedrijf tot een succesvolle kappersformule, met als rotsvaste basis altijd de oorspronkelijke familiaire normen en waarden. De overname van Rombout Kappers is dan ook een logische vervolgstap in de wens om de AMI Kappers-formule uit te breiden. Van oud-bestuurders René Rombout en Chris de Groot, gaat René onderdeel uitmaken van het managementteam van AMI Kappers.

AMI Kappers is de eerste kappersorganisatie met een eigen haarmodelijn, een eigen professionele haarverzorgingslijn IVY Hair Care, een webshop én een eigen AMI Academie, waar alle haarstylisten van AMI Kappers getraind worden. Gerben ter Avest: "Met onze eigen haarmodelijn volgen én zetten we trends op het gebied van haar. Dit doen we onder leiding van Yolly ten Koppel, onze eigen Creative Art Director."

Deel dit bericht gerust:
Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someonePrint this page