BarberSociety Live: hét event voor barbers en herenkappers

For barbers only: de tweede editie van BarberSociety Live op zondag 25 juni. Dit jaar groter en internationaler van opzet.

De eerste editie was direct een groot succes. Tijd dus voor een vervolg. Op een stoere locatie, ‘Zuiveringshal West’ van de Amsterdamse Westergasfabriek, kunnen barbers en herenkappers zich onderdompelen in een te gek festival met shows, seminars, demo’s en productpresentaties. Natuurlijk met een lekker biertje of een whisky erbij, goede happen en muziek. Ook belangrijk, want ‘ouwehoeren’ over het barbervak staat volgens initiatiefnemer en organisator Marc van de Hare voorop tijdens BarberSociety Live.

Nieuw is dit jaar – behalve de grotere locatie – dat er meer demonstraties zijn van barber teams uit het buitenland. Aan de invulling wordt nog gewerkt, maar in ieder geval zijn UK iconen als de legendarische barber Chris Foster en het Engelse barber team The B.O.M.B. Squad weer van de partij. Verder wordt het event dit jaar ook in verschillende Europese landen gepromoot. Zo kun je als bezoeker ook ervaringen uitwisselen met Europese collega’s van BarberSociety.

BarberSociety Live wordt gesponsord door American Crew (hoofdsponsor) en Wahl. Dit jaar wordt ook een ‘BSL People’s Choice Barbershop-award’- supported by Wahl uitgereikt aan de barbershop met de hoogste score op WieWatHaar.nl.

Meer info & tickets:

www.barbersocietylive.com


BarberSociety is een Facebook community, een besloten social network voor herenkappers, barbershops en scheersalons om vakkennis over het herenvak te delen. Inmiddels hebben ruim duizend herenkappers uit binnen- en buitenland zich aangesloten bij de groep.

 

 

 

Deel dit bericht gerust:
Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someonePrint this page