Beauty should not be a luxury

Kerst is een tijd van cadeautjes, gezelligheid met vrienden en familie, jezelf opdoffen, lekker naar de kapper, een manicure, facial en mooie make-up. Toch is dat niet voor iedereen haalbaar. SOAP FOUNDATION verzamelt ongebruikte (of nauwelijks gebruikte) beauty producten, zodat er met kerst een heleboel mensen blij gemaakt kunnen worden.

"Mensen zoeken warmte en delen intieme momenten met elkaar tijdens de feestdagen. De vrouwen en hun kinderen uit de vrouwenopvang zijn daarvoor in de decembermaand op elkaar aangewezen. De steun die SOAP FOUNDATION deze vrouwen geeft, is enorm belangrijk. Het is echt een lichtpuntje en de persoonlijke aandacht die de vrouwen daardoor krijgen helpt ze om weer een beetje te stralen in hun eigen omgeving. Essentieel in het proces naar een zelfstandig bestaan!", aldus Johan Gortworst (Federatie Opvang). In het eerste half jaar sinds de oprichting heeft SOAP FOUNDATION onder het motto ‘beauty should not be a luxury’ een overweldigend aantal donaties mogen ontvangen én kunnen verspreiden.

Hoe kan jij ook meehelpen? 
Verzamel de ongeopende beautyproduct(en) in de speciale SOAP FOUNDATION beautybag of neem ze zelf mee en lever ze in bij één van de verschillende inzamelingspunten – o.a. bij de SOAP TREATMENT STORES. Vervolgens worden alle gedoneerde beautybags door de SOAP FOUNDATION verzameld en persoonlijk gedoneerd aan lokale opvanginstellingen, instanties en goede doelen. Zo komt al het moois uit jouw overvolle beautystash alsnog goed terecht.

Vind jouw dichtstbijzijnde inzamelingspunt en meer informatie op www.soaptreatmentstore.com/soapfoundation

Deel dit bericht gerust:
Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someonePrint this page