BLOG Marian Kaak: Beautiful Texture

De afgelopen paar jaar stond ik nogal eens voor de spiegel om mijn haar weer onder controle te krijgen. Nu is het best wel steil, maar al die opvliegende haren lieten soms een rommelig beeld zien, wat nou net niet de bedoeling was. Met een beetje tijd, aandacht en het goede product lukte het wel om het er iets gladder uit te laten zien. Maar vooral dat eerste, de tijd, had ik meestal niet. Blij ben ik dan ook met het goede nieuws dat texture het weer helemaal is. Laat haar vallen zoals het valt, bewegen zoals het beweegt, een beetje product als finishing touch en bewonder het resultaat.

Eigen haar kan weer, zo lezen we in het thema Beautiful Texture van de nieuwe COIFFURE. Sterker nog: jouw eigen natuurlijke haar onderstreept jouw unieke persoonlijkheid. Van een lichte slag, tot grove krullen of kroeshaar. Maar het klinkt makkelijker dan het is natuurlijk. Juist om de natuurlijke krul en valling van haar naar voren te brengen, moet je weten wat je doet. Hoe krullen zich gedragen en kruinen tegendraads kunnen zijn. Je moet het haar kunnen lezen. Welke kniptechnieken gebruik je? Welke stylingproducten laten het haar nog mooier vallen?

Tijdens de Fashionweek zagen we ook veel textuur. Wel meer gekunsteld, maar dat was ook de opdracht. Backstage waren kappers op alle manieren bezig om mooi haar te maken, aansluitend de wens van de designers. Zo mooi om te zien hoe iedereen op elkaar is ingespeeld en doet wat er verwacht wordt: de totale fashionlook compleet maken. Haar als finishing touch, een kroon op het werk van iedere designer. Het haar is in al zijn facetten onder de aandacht gebracht van een heel groot consumer publiek. Lang leve het haar!

Marian Kaak

 

Deel dit bericht gerust:
Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someonePrint this page