Bronzen Award voor Manou Grijsen!

Winnende look van Manou

Nederland doet het goed bij internationale competities. Manou Grijsen heeft de Color Zoom bronzen award gewonnen in de categorie New Talent. Deze internationale live competitie vond plaats tijdens de Global Zoom Event 2016 in Stockholm. Coiffure was erbij en sprak ‘the day after’ met de gelukkige winnares.

Hoe gaat het met je?

“Ik heb een heel leuke dag, maar wel een beetje hoofdpijn van het feestje, ha, ha. Ik heb genoten! Ik heb de award de hele avond niet meer losgelaten.”

Hoe ging de live competitie voor jou?

"Ik was ruim op tijd klaar. Daar baalde ik wel van, want dan heb je tijd om na te denken. Ik ben toen langs mijn concurrenten gelopen en dacht dat plek 5 misschien wel haalbaar zou zijn. Tijdens de wedstrijd was ik eigenlijk heel relaxed. Ik wist wat ik moest doen en hoe ik het moest doen. Mijn collega’s hebben me vooraf op het hart gedrukt om ervan te genieten. En dat heb ik gedaan.”

En hoe voelde je je vlak voor de uitreiking?

“Ik was heel zenuwachtig, vooral toen ik bij de laatste 5 van de Stylist Favorite Award zat. Toen dacht ik dat er wel een kans inzat. En dat was dus zo!”

En na de uitreiking?

“Ik besefte het eerst niet zo goed, maar dolblij was ik natuurlijk. Na de uitreiking ben ik eerst gaan face-timen met het thuisfront. Het hele dorp keek mee via de live-stream, iedereen leefde mee.”

Waarom wilde je meedoen aan Color Zoom?

“Nou, ik werk bij Harma Renting, ik werk met Agnes Westerman en met Francis Kok die een paar jaar geleden ook derde is geworden. Twins Hair & Beauty is een heel creatieve salon. Het is de derde keer dat ik meedeed, maar won steeds net niet. Vorig jaar was ik vierde in Nederland. Als ik naar Agnes kijk vind ik het zo goed allemaal, ze maakt prachtige dingen. Ik hoef niet perse internationaal te werken, maar ik wil net zo goed worden.”

Van links naar rechts: model van/en Jessica Price, Christel Grootentraast General Manager Kao Salon Division Benelux), Manou Grijsen (midden) met model, model van/en Mariska Schutten.

Deel dit bericht gerust:
Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someonePrint this page