Coiffure Award 2019: Agnes Westerman aan het woord

Op 12 mei vindt het Coiffure Award gala 2019 plaats. De sluiting van de inschrijving komt steeds dichterbij: de deadline is 1 februari 2019. Elke week leggen verschillende kappers uit waarom meedoen zo belangrijk is. Deze keer aan het woord: Agnes Westerman. "Ik zie competitie niet als 'tegen anderen strijden', maar als een wedstrijd met jezelf."

Waarom doe je mee aan de Coiffure Award?
"Ik doe al zoveel jaren mee. Ik had nooit gedacht dat meedoen nog zoveel kan betekenen voor me. Ik weet dat er mensen zijn die competitie onzin vinden, maar ik zie competitie niet als 'tegen anderen strijden' maar als een wedstrijd met jezelf. Om het beste uit jezelf te halen en prachtig werk neer te zetten, jezelf te verrassen. Natuurlijk doe je mee om te winnen! Dat is je doel wanneer je je inschrijft, maar voor mij is meedoen winnen. Je overwint zoveel voor jezelf. Je verlegt je grenzen, gaat de uitdaging met jezelf aan om beter te worden en te willen groeien. Voor mij is winnen al de hele reis van meedoen aan de Coiffure Award. Van het bedenken van een concept, en daar de juiste mensen bij te vinden die je begrijpen en mee willen denken, tot een prachtige collectie neerzetten waar je super trots op bent. Ik heb jaren meegedaan en ben nog altijd heel trots op mijn collecties!"

 

"Door mee te doen, ben ik zekerder over mijn eigen werk geworden en durf ik er te zijn"

 

Wat heeft het je opgeleverd? 
"Door mee te doen, ben ik zekerder over mijn eigen werk geworden en durf ik er te zijn. Ik heb ook meer kansen gehad om door te groeien, door mezelf te profileren in het vak. Door mee te doen onderscheid je jezelf van de rest."

Waarom zou je kappers aanraden om mee te doen aan de Coiffure Award? 
"Ik stimuleer nu collega's in de zaak om mee te doen. Wat is mooier dan  je werk te laten zien aan de wereld? Dit is de manier om snel verder te groeien voor jezelf."

Schrijf je hier in voor de Coiffure Award 2019
Je kunt je aanmelden voor één of meerdere categorieën waarbij je de keuze hebt uit dames- en/of herenkapsels in de regio waar je werkt, en/of Avant Garde, en/of Schwarzkopf Hair Color Technician of the Year. Wanneer je op 1 februari 2019 niet ouder bent dan 21 jaar, kun je meedoen in de categorie Young Talent. Bij deelname aan Young Talent is deelname aan andere categorieën uitgesloten.

Deel dit bericht gerust:
Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someonePrint this page