Coiffure Award 2019: Heb jij je al ingeschreven?

Op 12 mei vindt een nieuwe editie van de Coiffure Award 2019 plaats. De sluiting van de inschrijving komt steeds dichterbij: vanaf 1 februari 2019 is inschrijven niet meer mogelijk. Vanaf deze week leggen verschillende kappers uit waarom meedoen zo belangrijk is. Deze keer aan het woord: Shah Hosseinpour.

Waarom doe je mee aan de Coiffure Award? 
"Om te bloeien, in die zin van: laat je creativiteit, fantasie en passie ontplooien in combinatie met artistieke plaatjes en gedachten. Door mee te doen en genomineerd te worden of sterker nog winnen, vind je de kunstenaar meer terug in jezelf." 

Wat heeft het je opgeleverd? 
"Echt heel veel, vooral meer passie en meer zin om ieder dag naar de salon te gaan
Je kijk en je horizon wordt alleen maar breder en mooier."

Waarom zou je kappers aanraden om mee te doen aan de Coiffure Award? 
"Mijn teamleden zijn verplicht om eraan mee te doen. Door mee te doen wordt je alleen maar sterker, kunstiger en passievoller in het vak en dat gun ik ieder hairstylist en vooral onze klanten. Niets is mooier dan om door een gepassioneerde vakman/vrouw geholpen te worden. Alles is passie."

Schrijf je hier in voor de Coiffure Award 2019
Je kunt je aanmelden voor één of meerdere categorieën waarbij je de keuze hebt uit dames- en/of herenkapsels in de regio waar je werkt, en/of Avant Garde, en/of Schwarzkopf Hair Color Technician of the Year. Wanneer je op 1 februari 2019 niet ouder bent dan 21 jaar, kun je meedoen in de categorie Young Talent. Bij deelname aan Young Talent is deelname aan andere categorieën uitgesloten.

Deel dit bericht gerust:
Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someonePrint this page