Coiffure Award 2019: Heb jij je al ingeschreven?

Op 12 mei vindt het Coiffure Award gala 2019 plaats. De sluiting van de inschrijving komt steeds dichterbij: vanaf 1 februari 2019 is inschrijven niet meer mogelijk. Elke week leggen verschillende kappers uit waarom meedoen zo belangrijk is. Deze keer aan het woord: Arjan Bevers.

Waarom doe je mee aan de Coiffure Award? 
"In eerste instantie omdat ik het heel erg leuk vind! Ik vind het belangrijk om sowieso ieder jaar een eigen collectie te maken, het laat zien waar je op dat moment mee bezig bent en wat je mooi vindt. Het is ook super leuk om eens terug te kijken naar je oudere collecties!
Daarnaast is het ook goed voor de teamgeest! We doen met een heel team mee en doen samen de voorbereiding, de moodboards maken. Op de dagen dat we shooten, helpen we elkaar. Alle collecties voelen dan alsof ze van ons allemaal zijn! Super spannend weer!"

Wat heeft het je opgeleverd? 
"Heel veel! Het is super goed voor de branding van je salon. Je krijgt er nieuwe klanten door en je vaste klanten vinden het leuk dat hun kapper aan wedstrijden meedoet! Maar je leert er ook gewoon heel veel van, ieder jaar probeer je een betere collectie te maken en dus ook jezelf te verbeteren!"

Waarom zou je kappers aanraden om mee te doen aan de Coiffure Award? 
"Het is leuk en spannend, je wordt er een betere kapper van en je leert collega’s kennen door heel Nederland! Meedoen, maar zeker genomineerd worden, is een boost voor jezelf en je salon!"

Schrijf je hier in voor de Coiffure Award 2019
Je kunt je aanmelden voor één of meerdere categorieën waarbij je de keuze hebt uit dames- en/of herenkapsels in de regio waar je werkt, en/of Avant Garde, en/of Schwarzkopf Hair Color Technician of the Year. Wanneer je op 1 februari 2019 niet ouder bent dan 21 jaar, kun je meedoen in de categorie Young Talent. Bij deelname aan Young Talent is deelname aan andere categorieën uitgesloten.

Deel dit bericht gerust:
Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someonePrint this page