Coiffure Award 2019: Juliette den Ouden is trots op Nederlands niveau

Op 12 mei vindt het Coiffure Award gala 2019 plaats. Elke week leggen verschillende kappers uit waarom meedoen zo belangrijk is. Deze keer aan het woord: Juliette den Ouden.

Waarom doe je mee aan de Coiffure Award?
"Om mezelf uit te dagen en te ontwikkelen tot een hoger niveau. Ten tweede is haar mijn passie. Het is de ultieme gelegenheid om volledig met haar bezig te zijn, naast de overige shoots die ik internationaal doe voor klanten. Tenslotte heb ik nu één keer op dat podium mogen staan, dus ik ga voor die tweede keer!"

Wat heeft het meedoen aan de Coiffure Award je opgeleverd?
"Ik ben gegroeid als artiest: zakelijk, maar ook op persoonlijk gebied! Er is veel veranderd sinds ik de Coiffure Award heb gewonnen. Ik heb veel mooie shoots mogen doen en mijn Academy is in sneltrein gegroeid. Naast het zakelijke, heeft het mij op persoonlijk vlak ook veel opgeleverd, dat is voor mij het belangrijkste. Het was voor mij een bevestiging voor al mijn harde werken en alles waarin ik de afgelopen jaren heb geïnvesteerd. Het heeft mij ook het vertrouwen gegeven om mijn naam te gebruiken voor mijn Academy, sindsdien heet ik JDO Academy. Vanaf het moment dat ik deze keuze heb gemaakt, kwam al gauw een eigen pand in Amsterdam op mijn pad en nu ben ik gezegend met volle klassen Hairstyling en Make-up."

Zou je collega’s adviseren om eens mee te doen?
"Ik zou ze zeker aanraden om mee te doen. Zoals ik al eerder zei: niet alleen voor de zakelijke groei maar ook zeker voor je persoonlijke ontwikkeling. Graag wil ik kwijt dat ik mijn collega’s erg bewonder en respecteer, want wat wordt er hier in Nederland veel mooi werk gemaakt. Als je het aan mij vraagt, ligt het niveau hier heel hoog en mogen wij blij zijn met deze toppers!" 

Schrijf je hier in voor de Coiffure Award 2019
Je kunt je aanmelden voor één of meerdere categorieën waarbij je de keuze hebt uit dames- en/of herenkapsels in de regio waar je werkt, en/of Avant Garde, en/of Schwarzkopf Hair Color Technician of the Year. Wanneer je op 1 februari 2019 niet ouder bent dan 21 jaar, kun je meedoen in de categorie Young Talent. Bij deelname aan Young Talent is deelname aan andere categorieën uitgesloten.

juliette den ouden

Deel dit bericht gerust:
Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someonePrint this page