Coiffure Award 2019: Mark van Westerop blikt vooruit

Op 12 mei vindt het Coiffure Award gala 2019 plaats. De sluiting van de inschrijving komt steeds dichterbij: vanaf 1 februari 2019 is inschrijven niet meer mogelijk. Elke week leggen verschillende kappers uit waarom meedoen zo belangrijk is. Deze keer aan het woord: Mark van Westerop. 

Waarom doe je mee aan de Coiffure Award?
"De Coiffure Award geeft mij de mogelijkheid om mijn visie met de gehele branche te delen. Wij voeren de deelname door in onze interne educatie, waardoor we gericht de persoonlijke ontwikkeling van iedere Pro-Solo stylist trainen." 

Wat heeft het je opgeleverd? 
"Doelgericht werken aan mijn eigen visie. Daarnaast ontwikkel ik mijn eigen handtekening en word ik op deze manier zichtbaar binnen onze mooie branche."

Waarom zou je kappers aanraden om mee te doen aan de Coiffure Award? "Iedere vorm van ontwikkeling juich ik toe. Het mooie van de Coiffure Award is dat je collectie altijd blijvend is. Deze kan je op zoveel manieren delen, het laat zien waar jij als stylist op dat moment voor staat. Als je denkt als ondernemer, geeft het een doel voor het gehele team. Wij hebben op deze manier ook onze eigen visuals, die we gebruiken voor het communiceren met onze klanten (social media, website, etc.)"

Schrijf je hier in voor de Coiffure Award 2019
Je kunt je aanmelden voor één of meerdere categorieën waarbij je de keuze hebt uit dames- en/of herenkapsels in de regio waar je werkt, en/of Avant Garde, en/of Schwarzkopf Hair Color Technician of the Year. Wanneer je op 1 februari 2019 niet ouder bent dan 21 jaar, kun je meedoen in de categorie Young Talent. Bij deelname aan Young Talent is deelname aan andere categorieën uitgesloten.

Deel dit bericht gerust:
Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someonePrint this page