COIFFURE AWARD COUNTDOWN 2018: WHO’S NEXT?

De kick-off van de Coiffure Award 2018 vond plaats op 4 september. Hairdresser of the Year Mark van Westerop en Award winnares Natasja Keijzer deelden hun weg naar succes openhartig met de vele aanwezige geïnteresseerde kappers.

Hairdresser of the Year 2017 Mark van Westerop vertelt in een een persoonlijk: ‘Succes is not an accident, but a choice. Ga je zondag met vrienden op stap, of ga je werken, oefenen, experimenteren?”

Ook Natasja Keijzer heeft na dertien jaar meedoen haar eerste award gewonnen. De volhouder wint, riep ze dan ook toen ze de award in ontvangst nam. Natasja: “Langzaam heb ik mijn weg gevonden en de mensen leren kennen die me inspireerden en hielpen groeien. Toen ik begon wilde ik vooral ook kijken of fotowerk iets voor mij was, omdat ik daar geen ervaring meehad. Ik kwam wel uit de wedstrijdwereld, maar vroeg me af of ik in de fotowedstrijden ook kon battelen met andere deelnemers. Ik werd genomineerd en dat vond ik geweldig. Daarna wilde ik nog maar één ding: die award winnen. Kostte wat het kostte. Mijn boodschap voor jullie: blijf vooral bij jezelf, ontwikkel je eigen stijl, maak die foto’s waar jij helemaal happy van wordt.”

Na de presentaties konden deelnemers hun foto’s voorleggen aan vakjuryleden Lydia Le Loux, Mark Melief en Piet-Jan Duivenvoorden. Zij gaven bruikbare feedback en tip’s & trick’s, om wie weet in de komende editie van de Coiffure Award te schitteren.

Lees het volledige report van de kick-of in de volgende editie van Coiffure magazine.

Deel dit bericht gerust:
Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someonePrint this page