Coiffure Award Kick-Off 2019: Meld je nu aan!

Haar: Bianca van Zwieten, Hairdresser of the Year 18

 

 

Over een paar weken kun je je inschrijven voor de Coiffure Award. Om alvast in de stemming te komen, organiseren we maandagmiddag 3 september 2018 een kick off in de Academy van Schwarzkopf in Werkendam. De ideale gelegenheid om vragen te stellen over deelname, je netwerk uit te breiden en in contact te komen met (andere) deelnemers en experts.

Je wordt geïnformeerd over de Coiffure Award 2018. Winnaars Bianca van Zwieten en Indyra van Gastel geven je tijdens een presentatie tips & tricks voor jouw deelname. Meer informatie over de kick-off vind je HIER.  Alle winnaars zijn aanwezig, maar ook juryleden als Berni Ottjes (voorzitter), Mark Melief, Piet-Jan Duivenvoorden en Lydia LeLoux. 

Deze middag staat open voor kappers, fotografen, visagisten, stylisten, modellenbureaus en alle andere geïnteresseerden in de Coiffure Award. Er zijn geen kosten aan verbonden!

Vanaf 13.30 uur is de ontvangst en de middag start om 14.00 uur.

Aanmelden kan door het aantal personen te e-mailen naar askacademynl@henkel.com of via de Coiffure Award informatielijn: 0183-509468

Pak direct even je agenda erbij en zet deze belangrijke data erin:
- 1 februari 2019 deadline inzendingen
- 15 maart 2019 bekendmaking genomineerden
- 20 maart 2019 celebrate the nominees
- 12 mei 2019 Coiffure Award gala avond 

Algemeen Beeldmerk Coiffure Award 2019

Deel dit bericht gerust:
Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someonePrint this page