Eerste Dyson beauty shop-in-shop in Nederland

Afgelopen woensdag opende Dyson de deuren van de eerste beauty shop-in-shop in het Amsterdamse filiaal van Hudson's Bay. Hiermee is Nederland het eerste Europese land waar Dyson permanent een shop opent op een Beauty-afdeling van een warenhuis. Op 19 september is de officiële opening van het filiaal. Direct hierna opent het concept ook in negen andere landelijke filialen van Hudson's Bay. 

Bij de Dyson beauty shop-in-shop kan men terecht voor vrijblijvend product- en haaradvies, stylingtips en een mini blow-dry session met de innovatieve Dyson Supersonic™-haardroger op de Beauty-afdeling van Hudson’s Bay. Als bezoeker leer je alles over de wetenschap achter haar, de technologie en de beste stylingtips om je haardroger het best te gebruiken.

Om de eerste opening van het Amsterdamse filiaal te vieren, is er naast de Dyson beauty shop-in-shop tevens een tijdelijke Dyson Supersonic™ Hair Boutique op de damesetage. Hier zal dagelijks een bekende haarstylist stylingadvies geven en kan men genieten van een full blow-dry sessie met de Dyson Supersonic™-haardroger. In de twee weken na de opening maken alle bezoekers kans op een persoonlijke workshop thuis door het posten van een perfect hairselfie met #dysonhair.

 

Deel dit bericht gerust:
Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someonePrint this page