Blok vanaf 2 september alle maandagavonden in je agenda, want het nieuwe seizoen van Holland’s Next Top Model (HNTM) gaat van start.  L’ANZA is sponsor en werkt aan alle 16 afleveringen mee. Met als hoogtepunt de L’ANZA fotoshoot op 28 oktober, don’t miss it!

L’ANZA ziet in de samenwerking met HNTM als een perfecte manier om de exclusiviteit van het merk nog prominenter onder de aandacht te brengen – zowel bij stylisten als bij de consument. “Exclusiviteit in de zin van ‘uitsluitend het allerbeste’ en ‘alleen bij de kapper’”, zegt Nico Niessink, algemeen directeur van L’ANZA Benelux. “Als partner van de kapper zoeken we altijd naar mogelijkheden om salons te ondersteunen. Bij HNTM laten we zien dat je niet alleen fantastische looks kunt creëren met L’ANZA, maar ook dat een professionele kapper meer van je haar kan maken dan jij thuis. En je hoeft echt geen model te zijn om een mooie look te hebben. Laat dat maar aan de kapper over. En aan L’ANZA.”

Nog beter op de kaart
Het merk is niet alleen te zien tijdens HNTM zelf, maar zorgt ook voor de nodige tamtam eromheen. Naast tv-reclame – ‘HNTM wordt mede mogelijk gemaakt door L’ANZA’ – zijn de ontwikkelingen van de modellen en hun haar ook te volgen op social media en in de bladen. Bovendien volgen er aantrekkelijke salonacties naar aanleiding van deze unieke samenwerking met HNTM. Met steeds hetzelfde doel: de consument attenderen op het merk en stimuleren om een afspraak te maken bij de L’ANZA kapper. 

Catwalk-proof looks
Het Educatie Team van het merk is van het begin tot het eindverantwoordelijk voor de haarstyling en ‘tooit’ de modellen in spe met de meest mooie, catwalk-proof looks. Soms ingetogen, soms gewaagd, maar altijd een plus op hun persoonlijkheid. Chef d’équipe is Natasja Keijzer, Artistic Director van L’ANZA Benelux en lid van het International Artistic Team. “Wij ontploffen bijna van enthousiasme”, zegt ze, “maar mogen nog niks verklappen. Wel kan ik zeggen dat het een feestje is om deze jonge meiden en jongens te begeleiden. Je ziet ze met de dag groeien. De metamorfose is natuurlijk weer fenomenaal. Wat een andere haarlook met ze doet – prachtig om te zien!”

Deel dit bericht gerust:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Print this page
Print