Elke dag een zonnige teint

Met een nieuwe coupe en een mooie haarkleur ziet jouw klant er natuurlijk fantastisch uit. Maar voor wat extra magie werk je in de salon ook met de luxe producten van MARC INBANE. Want met een gezonde huidskleur zie je er nu eenmaal nog stralender uit!

De Nederlandse firma MARC INBANE is een vooraanstaande speler op het gebied van tanningcosmetica. Innovatie staat hoog in het vaandel en het bedrijf introduceert daarom keer op keer recente ontwikkelingen in wetenschappelijk onderzoek in de wereld van de (tanning)cosmetica. De producten, die inmiddels in meer dan veertig landen worden verkocht, hebben dan ook verschillende (inter)nationale awards gewonnen. Niet zo gek dus dat ook veel beroemdheden er gebruik van maken voor een natuurlijke uitstraling. En ook op de catwalks van grote modehuizen lopen de modellen er dankzij MARC INBANE stralend bij. Geef dus jouw omzet een boost en verkoop deze fijne, luxe producten. De collectie van MARC INBANE is geschikt voor alle seizoenen, maar zeker in de winterse periode kun je er veel klanten blij mee maken.

Nieuw: Le Teint
De award-winning Natural Tanning Spray van MARC INBANE is al jaren een begrip, maar de collectie omvat nog veel meer hoogwaardige cosmetica. Nieuw is Le Teint, een luxe, vochtregulerende getinte dagcrème. Je ziet direct het resultaat, want de crème geeft een zonnige teint voor een dag, terwijl de formule ondertussen als fijn extraatje het huidnatuurlijke bruiningsproces activeert. Het geheim van de crème zit vooral in het actieve ingrediënt Bronzyl. Dit is een biologische tanner die de aanmaak van melanine stimuleert, zodat na enkele dagen een prachtige gezonde glow verschijnt zonder dat hierbij zonlicht of een zelfbruiner nodig is. Onderzoek wijst uit dat de hoeveelheid melanine in de basaallaag tot wel 43 procent kan toenemen. Bronzyl activeert het natuurlijke bruiningsproces, waarbij de huid zelf zijn natuurlijke UV bescherming opbouwt en deze beter is beschermd tegen zonnebrand. En – last but not least – Bronzyl zorgt er ook voor dat de huid sneller bruin wordt en dat de bruine teint langer behouden blijft.

Voor alle huidtypes
Wie Le Teint dagelijks gebruikt, kan rekenen op een stralende huid die goed bestand is tegen de schadelijke invloeden van buitenaf. Naast Bronzyl bevat de crème ingrediënten als shea butter en een Hygroplex NMF-complex om de vochtbalans te optimaliseren met een zachte en soepele huid als resultaat. Dankzij een geavanceerde UV-bescherming voorkomt dit nieuwe product vroegtijdige huidveroudering. Verder is een natuurlijk plantenextract met een verzachtende en kalmerende werking toegevoegd, wat resulteert in een verfijnde textuur en een zijdezachte huid. De olievrije multivitaminencrème is geschikt voor alle huidtypes, zelfs voor de meest gevoelige huid. Le Teint is dermatologisch getest, vegan en vrij van parabenen.

 

Lees meer over het product en de speciale actie in de nieuwe editie van Coiffure.  

Deel dit bericht gerust:
Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someonePrint this page