Experts in Business: 4 Powervrouwen #3

Fotograaf:  Iris Planting

 

Om in je agenda te zetten: op 18 november vindt de vierde editie van Experts in Business plaats. Met het thema ‘Succesvolle marketing’ belooft het weer een interessante editie te worden. Coiffure is wederom trotse mediapartner van het event.

De sprekers van Experts in Business kijken enorm uit naar 18 november. Het lijkt nog ver weg maar de voorbereiding is al in volle gang. Deze week stelt Richard Koffijberg powervrouw nummer 3 aan je voor: Floor Kleyne.

Floor Kleyne 
“Floor is een echte vakfanaat. Ze bruist van de energie en ervaring. Zij werkt als freelance editorial hairstylist voor magazines als Harpers Bazaar, Elle en Linda. Ook werkt Floor als educator voor multinationals met focus op communicatie en business en vertaalt ze catwalklooks naar draagbaarheid. Het is ook mogelijk om Floor te boeken als coach. In die rol werkt zij samen met saloneigenaren en/of teams aan persoonlijke doelen. Daarnaast is Floor de vaste kapper van BN-ers en influencers.
Floor heeft jarenlang gewerkt in teams bij Internationale fashion weeks en was chef de cabine bij de Amsterdam Fashion week. Ook heeft zij jarenlang voor Salon B en de B Academy als creatieve -en education director gewerkt.
Tijdens haar presentatie op 18 november zullen de volgende onderwerpen zeker ter sprake komen: Het verschil tussen jou als mens en als professional, bang kippengedrag, omgaan met imperfecties, stoer doen en positiviteit. Al deze punten leiden naar het thema ‘Succesvolle marketing en het branden van jouw naam’.
Floor zal - als een van de power vrouwen uit de kappersbranche - haar visie en ervaring met de aanwezige collega’s delen.”

De indeling van de dag is als volgt:

Ontvangst om 10.30 uur.
Start programma: 11.00 uur
Lunch: 12.30 uur
Start 2de helft programma: 13.15 uur
Afsluiting met een borrel en een hapje rond 15.00 uur

18 november is op een zondag.
Locatie: de nieuwe academie van L’Oréal in Hoofddorp
Entreeprijs: €85,00 per persoon, ex 21% BTW inclusief lunch.
Gratis parkeren.
Inschrijven via deze link.

Deel dit bericht gerust:
Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someonePrint this page