Fashion & Style

Check out all of our articles

Stay up to date

WIL JE WEKELIJKS OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN HET LAATSTE NIEUWS IN DE HAIR BIZZ? SCHRIJF JE DAN IN VOOR DE NIEUWSBRIEF ‘COIFFURE POST’.

Infinity by Uros Mikic

In de nieuwe collectie van Uros Mikic, eigenaar van Kinky Curly Straight in Australië en Wella Creative Director, staat het spelen met textuur centraal. Van braids tot krullen, mooie slagen en big hair: de looks zijn allemaal even vrouwelijk en sensueel. De geweldige zwart-witfotografie van Andrew O’Toole en de witte designer wear maken het high fashion gevoel compleet.

The Colour Project by Daniel Couch & Ashleigh Maybank

Het is niet zo gek dat de kleuren er vanaf spatten, bij deze collectie die voor The Fellowship For British Hairdressing werd gemaakt. Paul Dennison (teamleider) van Ken Picton en Robert Eaton (Art Director) van Russel Eaton – twee awardwinning vakidioten – sloegen de handen ineen om samen met een heel team van talentvolle kappers zeven kleurrijke looks te bedenken.

Quicksilver by Danny van Tuijl

Danny van Tuijl, een Nederlandse haarstylist die tegenwoordig in Oostenrijk woont en werkt, deed mee aan de Austrian Hairdressing Awards met deze sterke herencollectie. “De titel Quicksilver verwijst naar de snelheid waarmee trends tegenwoordig opkomen en weer verdwijnen. Het draait steeds meer om het omarmen van individualiteit, om het tonen van een eigen gezicht.”

Pagina 1 van 1712345...10...Minst recente »