Genomineerden Coiffure Award zijn bekend!

De spanning was om te snijden! Welke kappers zijn genomineerd en in welke categorie? Afgelopen vrijdag zijn alle genomineerden bekend gemaakt. Het complete overzicht is te vinden op de Coiffure Award website. Van harte gefeliciteerd aan alle genomineerden!

Celebrate the nominees!
Uiteraard staat er ook weer een genomineerdenavond gepland. Alle genomineerden zijn welkom op woensdag 14 maart om 19.30 uur in de Schwarzkopf Academy te Werkendam. Er is dan volop de gelegenheid om alle andere genomineerden te ontmoeten en te feliciteren. Het wordt een avond vol inspiratie en informatie, zodat je direct aan de slag kunt om jezelf en jouw salon als Coiffure Award genomineerde te promoten bij jouw (potentiële) klanten.


Op het programma staan onder andere een vooruitblik op het komende gala van 22 april, een korte presentatie van Juliette den Ouden, winnares Coiffure Award 2017 Heren Zuid en kun je kennis maken met PR bureau SchoondenBoer. Tot slot zal Marjolein Bongers van House of Social Media een korte workshop geven over social media. Verder ontvang je aan het eind van de avond een prachtige goodybag en een compleet PR pakket mee. Dit zal jou ondersteunen bij het verkrijgen van zoveel mogelijk publiciteit uit jouw nominatie.

Gala 2018
Op zondag 22 april is het dan zover de Coiffure Award gala-avond. Het gala vindt plaats in Studio 21 in Hilversum. Ook dit jaar wordt het weer een glamoureus feest. Met als presentator van de avond Jort Kelder en een spetterend optreden van Kimberly bekend van The Voice Of Holland (1/2 finale). Een avond met de beste kappers van Nederland, BN-ers, haarmodeshows, een heerlijk diner én niet te vergeten een afterparty met live concert van Jett Rebel! Wees er snel bij en bestel je kaarten via het telefoonnummer (0183) 50 94 68.

Deel dit bericht gerust:
Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someonePrint this page