HAIR ON STAGE: Internationaal top event in Amsterdam

Dit najaar komt Davines Hair On Stage, het internationale professionele hairstyling event, naar Amsterdam. Zondag 8 oktober belooft een dag te worden vol creativiteit, live on stage trainingen, educatie, awards en duurzaamheidsprojecten. En... een show van Angelo Seminara!

Na een succesvolle editie in Londen, staat dit keer onze hoofdstad op het programma. Het gloednieuwe en statige Theater Amsterdam vormt het decor voor dit inspirerende event dat naar verwachting meer dan 700 kappers uit de hele wereld zal trekken. Een perfecte manier om de banden met andere Davines-kappers aan te halen, of om de wereld van Davines te leren kennen. Maar hoe dan ook is het een event waar je volop nieuwe ideeën zult opdoen. 

Angelo Seminara is niet alleen Davines Artistic Director, hij werd maar liefst vier keer uitgeroepen tot British Hairdresser of the Year en kan dus met recht een wonderkind onder de kappers worden genoemd. Hair On Stage is dus een fantastische kans om een van de meest invloedrijke namen in de kappersbranche aan het werk te zien en te genieten van een bijzondere mix van coupes, kleuren en cutting-edge styling. 

 

 

Deel dit bericht gerust:
Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someonePrint this page