Hester Wernert-Rijn maakt overstap

Hester Wernert Rijn maakt een overstap naar Schwarzkopf Professional. Zij en haar medewerkers van Mogeen aan de Vijzelstraat 31 in Amsterdam zijn sinds 23 oktober 2018 met de producten van Schwarzkopf Professional gaan werken.

Op de vraag aan Hester waarom zij kiest voor de producten van Schwarzkopf Professional, antwoordt zij: “Ik vind het zeer innovatieve en creatieve producten, zowel op het gebied van kleur en care als finish, waarmee ik meer kan creëren dan ik ooit voor mogelijk hield. Zeker voor mij als creatieve stylist, maar ook voor de consument: alles is te vinden in dit merk. Ik kan niet wachten om op ontdekkingsreis te gaan om samen met mijn medewerkers onze klanten de Schwarzkopf Professional-beleving te laten ervaren!”

Hester is winnares van talloze Coiffure Awards en won de titel Hairdresser of the Year 2011, 2012 en 2016, waarna ze in 2017 opgenomen werd in de Hall of Fame. Hester: “Oneindige mogelijkheden om te creëren, het gevoel wanneer een look is geworden zoals je hoopte, keer op keer de uitdaging aangaan, nachtenlang trainen en elke dag zin hebben om mijn vak uit te oefenen, dat is wat ‘haar’ voor mij is. Als klein meisje was ik al verliefd op ‘haar’ en de liefde was wederzijds. Al snel wist ik dat ik ‘kapper’ wilde worden en daar begon mijn avontuur."

Inmiddels mag Hester haar vak uitoefenen in haar eigen salon Mogeen in Amsterdam, en reist ze de wereld over als internationaal haarstyliste voor campagnes, editorials en fashionshows. "Chef de cabine ben ik voor onder andere de shows van Jan Taminiau, David Laport, Dorhout Mees en MOAM en ik schiet editorials onder andere voor de Vogue, Harper’s Bazaar, Dazed & Confused, Numero en W Magazine.”

Deel dit bericht gerust:
Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someonePrint this page