Het Spectrum haalt Alexander Lepschi naar Nederland

Het Spectrum haalde Alexander Lepschi naar het podium in de Schwarzkopf Academy in Werkendam. Kappers konden genieten van zijn commerciele haarmodelijn genaamd: Independent.

Deze lijn kun je beschrijven als vrouwelijk, jong en fris. Achter werden de schouders gespiegeld in de nekpartij wat een mooi effect gaf. Undercut en disconnectie’s zijn manieren om de volumes op de juiste plaats te krijgen.
Andere modellen hadden een variatie op de bob met veel gelaagdheid. Basic en makkelijk waardoor heel bruikbaar. Alexander knipte deze coupe zeer behendig en snel met een toch wel heel geraffineerd eindresultaat. De andere modellen waren volledig gekleurd en gemodelleerd voordat ze op het podium kwamen. De kleuren waren allemaal met dezelfde techniek en heel mooi uitgewerkt. Er was een diamantshape gemaakt bij ieder model waar de aanzet en lengtes weer ander kleuren hadden dan de rest.
Wij zagen korte piximodellen met een pony geïnspireerd op Brigitte Bardot.

Hairdresser of the Year 2015
Het verhaal van Alexander is net als zijn kapsels; mooi, doelgericht en praktisch. Alexander begon zijn carrière met meer kennis opdoen in Londen en koos bewust om 2 jaar bij Toni&Guy te werken. Daar richtte hij zich naast vaktechnische methodes ook op fashion, dat vond hij belangrijk. Vanaf het moment dat Alexander bij zijn vader in het bedrijf is gekomen is het gezamenlijk doel het bedrijf te laten groeien. Elk jaar brengen ze 2 haarlijnen uit. Een artistieke lijn en een commerciële lijn, speciaal voor zijn klanten.
De kapper werd in 2015 Hairdresser of the Year in Oostenrijk en heeft een hele serie aan Awards in de wacht gesleept. Hij heeft zijn eigen academie en zijn salon telt 21 medewerkers.

Het Spectrum

Deel dit bericht gerust:
Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someonePrint this page