Historische revolutie in kleur

Fantastische, levendige kleuren én haar in topconditie. Dankzij de technische vooruitgang bij Wella Professionals kun je dat nu écht garanderen. De nieuwe Koleston Perfect met Pure Balance Technology en ME+ is minder schadelijk* voor het haar en geeft een veel kleiner risico op het ontwikkelen van een nieuwe haarkleurallergie.**

"Deze innovatieve benadering van permanente haarkleuringen zal onze positie versterken als vooraanstaand professioneel merk voor haarkleuringen", zegt Laura Simpson, Chief Marketing Officer Coty Professionel Beauty. Dankzij de twee nieuwe technologieen is deze Koleston Perfect baanbrekend te noemen. Volgens Simpson kunnen we ons nauwelijks voorstellen dat de branche al meer dan een eeuw dezelfde kleurmoleculen gebruikt voor permanente haarkleuringen.
De Pure Balance Technology minimaliseert de vorming van vrije radicalen tijdens de kleuring door onzuiverheden, zoals metalen, in het haar te deactiveren. Vrije radicalen zijn de boosdoender als het gaan om tegenvallende resultaten. PPD en PTD worden vervangen door de ME+ technologie. Dit is een wetenschappelijke doorbraak, want de kans op een allergische reactie neemt tot zestig keer af.

wella koleston perfect

Er is een uniek assortiment kleuren samengesteld met natuurlijke bruine, rode en blonde nuances en een speciale reeks om te mixen.

Kijk voor meer informatie op wella.nl

 

 

*Versus vorige Koleston Perfect. Van toepassing op Koleston Perfect met Pure Balance technologie.
**Voor mensen die niet allergisch zijn op haarkleurproducten.
Ook al is het risico op het ontwikkelen van een allergie verminderd, er bestaat nog steeds een kans op een allergische reactie die ernstig kan zijn. Voer altijd een allergietest uit 48 uur voorafgaand aan elke kleuring. Volg strikt de veiligheidsinstructies op. Kleur het haar niet, indien de klant in het verleden ooit een allergische reactie heeft gehad op haarkleurmiddelen. ME+ is beschikbaar in bepaalde nuances van het merk Koleston Perfect, zoals Pure Naturals, Rich Naturals, Vibrant Reds, Special Blonde en Deep Browns.

Deel dit bericht gerust:
Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someonePrint this page