ITVA’18 Creative Retreat: Nederlandse kappers winnen 2 Team Awards!

Vorig weekend vond in Lissabon de ITVA '18 Creative Retreat plaats, een 3-daagse creatieve journey waarbij winnaars van de Trend Visions Awards gecoacht werden door internationale topstylisten. De Nederlandse Amber Saft en Yuliya Almetova wonnen samen met hun internationale team 2 grote awards: de ITVA Creative Retreat 2018 Couture Color en ITVA Creative Retreat 2018 Couture Collection Award!

Meer dan 76 finalisten uit 43 landen, winnaars van de National TrendVision Awards, verzamelden zich in Lissabon om deel te nemen aan het nieuwe concept van Wella Professionals International TrendVision Awards: de Creative Retreat Experience. Deze 16e editie van de ITVA was een platform voor de finalisten om inspirerende en bovendien praktische ervaringen op de doen, verdeeld over drie dagen.

Met de nieuwe naam ITVA Creative Retreat Experience bood het programma ook mentorschap aan van enkele van de meest opvallende namen in de industrie. Het hele weekend werd live uitgezonden via de sociale kanalen van Wella en bereikte meer dan 15 miljoen kappers, opkomende influencers en de volgende generatie kappers en stylisten over de hele wereld.

De ITVA Creative Retreat Experience begon met een aantal van de beste namen in de branche, waaronder Eugene Souleiman, Wella Professionals Global Creative Director Care & Styling en ghd fashionweekambassadeur. Hij liet zien hoe hij het haar voor de fashion week shows van Thom Browne, Maison Margiela en Olivier Theyskens had gecreëerd.

Coty Professional Beauty Global Ambassador Rossano Ferretti inspireerde het publiek met zijn ongelooflijke succesverhaal als marktleider met meer dan 30 jaar ervaring. Met 23 luxe haarspa's wereldwijd op zijn naam staat Rossano bekend als de Maestro en de maker achter de iconische Invisible Haircut. Sarah Potempa, Celebrity Hairstylist, demonstreerde de kracht van sociale media en deelde haar tips en ervaringen, terwijl Andreas Kurkowitz, Wella Professionals Global Color Ambassador, het nieuwe kleurenpalet introduceerde voor 2019:  INSTA-VINTAGE.

De 16 mentoren die de finalisten gedurende 3 dagen hebben begeleid, kozen ook de winnaars van Wella Professionals ITVA 2018: Color Vision en Creative Vision. De winnaars van deze twee prestigieuze prijzen zijn:


International TrendVision Award 2018 Color Vision Winner: Tanya Grant, Australia van Joey Scandizzo salon
International TrendVision Award 2018 Creative Vision Winner: Sergei Chernyshev, Russia van Pavel Okhapkin studio salon

Deel dit bericht gerust:
Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someonePrint this page