#JureringCoiffureAward: Welcome to London!

Na een week vol jureringen in Nederland, vond op 25 februari de Britse jurering van de Coiffure Award 2019 plaats in Londen. Wie zat er dit jaar in de jury? En wat waren de eerste reacties op de inzendingen?

De organisatie van de Coiffure Award – Coiffure Media en Schwarzkopf Professional – hadden een nieuwe locatie voor de Britse jureringsronde gekozen: het statige Thistle Hotel aan Hyde Park. Daar kwam de 7-koppige jury samen om alle categorieën van de Coiffure Award te beoordelen. De jury bestond uit: Angelo Seminara, British Hairdresser of the Year Sally Brooks, Shane Bennet, Cos Sakkas, Philipp Haug, Tommy van de Veeke en Gemma Hensman.

De jury was vol lof over de inzendingen van dit jaar. Angelo Seminara: “Ik heb de eer om in verschillende landen te jureren bij de Hairdressing Awards, waardoor ik het niveau onderling goed kan vergelijken. De kwaliteit van de Nederlandse haarcollecties is ontzettend hoog. Wat mij betreft speelt Nederland - samen met de UK en Australië – internationaal op het hoogste niveau mee.”

Bekijk hier de video met de reacties van Sally Brooks en Shane Bennet:

Benieuwd naar alle nominaties? Die worden 15 maart bekend gemaakt. Op 12 mei mogen de winnaars van de verschillende categorieën hun Coiffure Award in ontvangst nemen.

Kaarten voor het Coiffure Award gala 2019 kunnen dit jaar ook digitaal worden besteld via de volgende link: http://coiffureaward.nl/kaarten-bestellen

Coiffure Award infolijn: (0183) 509 468

WhatsApp Image 2019-02-28 at 19.01.40

Deel dit bericht gerust:
Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someonePrint this page