Kimm Koffijberg tekent voor L’Oréal Professionnel

L’Oréal Professionnel is erg trots op de partnerships met bekende namen in de branche. Ook Kimm Koffijberg heeft onlangs getekend voor een samenwerking met het merk.

Kimm zal het merk en de klanten ondersteunen met educatie en wel zo digitaal mogelijk. Ze zal bijvoorbeeld veel gebruik gaan maken van de vernieuwde Style My Hair app met 3D haarkleur functie. De app zal nog verder ontwikkeld worden, zodat het nog meer een inspiratie en diagnose tool zal worden in de salon. Daarnaast zal Kimm educatie online ondersteunen via het nieuwe platform Access dat binnenkort gelanceerd zal worden.

Kimm: "Het is een superleuke uitdaging om te gaan samenwerken. L’Oréal Professionnel is echt een kleurhuis en dat sluit naadloos aan op wie wij zijn. Bij Koffijberg Hairdressers komen verschillende doelgroepen en met het brede kleurgamma kunnen we elke kleur adviseren en aanmeten. We werken er nu 2 weken mee en zowel mijn team als ik zijn heel enthousiast over de mooie resultaten die al zijn bereikt.Daarnaast spreekt het Salon Emotion concept me erg aan, omdat bij ons de klantbeleving ook centraal staat. Het is een verrijking voor onze salon."

Deel dit bericht gerust:
Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someonePrint this page