Klaar voor een nieuw seizoen met de Haarlijn showcase!

Nieuwsgierig naar de nieuwste haar trends? Kun je niet wachten op het nieuwe hair fashion season? Dan mag je de spectaculaire showcase van de Nederlandse Haarlijn niet missen! Het wordt één groot vaktechnisch feest, dus: be there, op 24 september in het Beatrix theater in Utrecht!

Inspiration to the max
De showcase van de nieuwe Nederlandse Haarlijn najaar/winter 2018-2019 staat ook dit keer weer bol van de inspiratie die zo essentieel is voor ons kappersvak. Via een wervelende presentatie op het podium van diverse topkappers maak je kennis met alle belangrijke trends voor het komend seizoen.
Maar… dit jaar is er voor het eerst ook een echt inspiratieplein waar het bruist van de activiteiten!

Live demo’s
Op het inspiratieplein vind je zo’n 20 verschillende bedrijven die je graag bijpraten over de heetste nieuwtjes en ontwikkelingen. Naast de ANKO, FNV Mooi en CNV tref je er onder meer L ‘Anza, KIS, Coiffure TV, Wahl, Marc Inbane, Smart salon, Ganesja, Inline, Kadus, Vision Hair, Beauty Plaza en U-consultancy. Al deze bedrijven geven tal van live demo’s, onder meer op het gebied van kleur & styling, lang haar & accessoires en saloninrichting en -automatisering. Superinteressant!

Maar ook… vaktechniek!
Behalve aan inspiratie wordt op 24 september uiteraard veel aandacht besteed aan vaktechniek. Naast de grote show op het podium heb je de mogelijkheid om voorafgaand aan de show twee zogenaamde Look & Learns bij te wonen. Daarbij krijg je in een kleinere setting de nieuwste trends tot in detail uitgelegd. Zo heb je straks alles in je vingers om snel aan de slag te kunnen met die nieuwe trendy looks. Mooi toch? Dus grijp je kans en meld je aan!

Bestel je tickets
Wil jij dit fijnste event in de business niet missen? Bestel dan nu je tickets online en reserveer ook meteen jouw Look & Learns en een overheerlijke lunch- of dinerbox. We zien elkaar op 24 september!

Deel dit bericht gerust:
Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someonePrint this page