Lang haar treatment: 3 vragen aan Morgane Rombouts

Aveda lanceert een nieuwe haarverzorgingslijn, Cherry Almond, die speciaal geschikt is voor lang haar. Morgane Rombouts, Consumer Marketing Manager, legt uit waarom dit kansen biedt voor de salon.

Wat houdt de nieuwe lijn van Aveda precies in?
"Cherry Almond, de nieuwe lijn van Aveda, bestaat uit een verzachtende shampoo en conditioner die het haar soepel en zacht maakt. De formule bestaat voor 98% uit natuurlijke afgeleide extracten zoals kersenbloesem en zoete amandelolie om de zachtheid en glans van het haar te versterken. De Cherry Almond-collectie biedt een moderne draai aan een Aveda-klassieker met het erfgoed Aveda Cherry Almond Bark-aroma."

aveda

Waarom hebben jullie ervoor gekozen om een lijn speciaal voor lang haar te ontwikkelen?
"De haarverzorgingsector wordt groter en groter met de jaren. Premium hair care en nog specifieker natuurlijke haarproducten zijn aan het “boomen” in Noord-Amerika en deze trend zal ook in Nederland komen. Er is dus echt aan behoefte en vraag naar haarproducten met de waarden die Aveda heeft. 73% van de Millennials hebben lang haar (schouder lengte of langer), en de meerderheid is op zoek naar zacht en soepel haar als belangrijkste benefit van hun haarverzorgingsroutine. Aveda wil met deze lancering op deze vraag inspelen."

 

"Met een mix van fruitigheid en een bloemige zoetheid, maakt de speelsheid van dit aroma het heel anders dan andere Aveda-aroma's. Deze heldere, vrolijke, mooie geur belichaamt een zorgeloze, maar dicht bij de natuur aura," vertelt Guy Vincent, Aveda hoofd van Aveda Pure-Fume ™ Aroma

 

Wat is de beste manier om lang haar te verzorgen?
"Lang haar heeft een andere verzorging nodig, omdat dit veel kwetsbaarder is.
Lang haar valt vaak tot over de schouder en valt daardoor vaak op kleding, zit tussen jassen, sjaals, etc, waardoor het haar makkelijker splijt. De beste manier om lang haar te verzorgen is, voor de dagelijkse verzorging shampoo en conditioner, een leave in treatment en split end repair en 1 keer per week een haarmasker/treatment."

Deel dit bericht gerust:
Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someonePrint this page