Live The Launch: Nieuwe professionele mannenlijn

Op maandag 2 juli vond er een persdag van COTY plaats: het event Live The Launch in de Westergasfabriek in Amsterdam. Daar lanceerde Wella Professionals de belangrijkste nieuwe releases voor het najaar, waaronder een nieuwe versie van de bestaande Koleston Perfect-lijn, en er komt een nieuwe lijn voor mannen aan: SEB Man.

Koleston Perfect
Na zeven jaar onderzoek, twintig patenten en het testen van circa vierduizend formules is de Koleston Perfect ME+ lijn ontstaan. De Me+ technologie was al onderdeel van de Koleston Perfect Innosense lijn, maar nu is de technologie verbeterd en toegepast in de nieuwe Koleston Perfect Me+ lijn. De Koleston Perfect ME+ is verkrijgbaar vanaf 1 september.

SEB Man
Een nieuwe mannenlijn. SEB Man wordt vanaf begin 2019 op de markt gebracht. Deze mannenlijn bevat producten voor zowel het haar als de baard en is erg divers en daardoor geschikt voor verschillende haarstijlen en haartypes. De producten kunnen eenvoudig met elkaar gemixt worden. Joost Mulleman van Garage 39 heeft de producten getest en een aantal modellen van een look voorzien.

Deel dit bericht gerust:
Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someonePrint this page