Look & learn met waanzinnige kleurcreaties

Vorige week stond een look & learn sessie van REDKEN helemaal in het teken van waanzinnige kleurcreaties. Adam Brown (UK) liet veel moois zien en Bert de Zeeuw ging in op kniptechnieken en benadrukte hoe belangrijk het is dat je goed inspeelt op de behoeften van de klant.

Een groot aantal kappers kwam op maandag 27 maart naar de volledig gerenoveerde Academie van L'Oréal.  International REDKEN Artists Bert de Zeeuw en Adam Browne (UK) verzorgden hier een inspirerende look & learn sessie. Centraal stond de nieuwe kleurlijn City Beats, bestaande uit 7 non-permanente kleuringen en een Clear om de kleuren tot pasteltinten te maken, geïnspireerd op de energie van New York City.

Adam Browne toonde waanzinnige kleurcreaties; van een ‘hidden rainbow’ tot een groene coupe, maar ook subtielere looks als een pastelcreatie en een kleuring met marmereffect. Adam liet zien hoeveel verschillende soorten looks er mogelijk zijn wanneer je jouw creativiteit de vrije loop laat.

Bert de Zeeuw liet allerlei interessante kniptechnieken zien, maar stond ook stil bij het belang van consultation. Hij benadrukte dat je altijd moet zien te achterhalen wat voor type de klant is, waar ze van houdt en bijvoorbeeld hoeveel tijd zij wilt besteden aan haar haar. Zo kun je het beste inspelen op de behoeften van die klant. 

 

Deel dit bericht gerust:
Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someonePrint this page