Mahogany: 24/7 online educatie

Mahogany, bekend uit het Verenigd Koninkrijk voor hun onderwijsprogramma's, heeft een online streamingsdienst gelanceerd. De service biedt een directe toegang tot hun nieuwe collecties en gebruikers kunnen via hun mobieltje of laptop nu de knip- of kleurtechniek downloaden en bekijken.

Colin Greaney, International Creative Director van Mahogany legt uit: "Het Mahogany Creative Team heeft een duidelijk beeld van kunst, mode, schoonheid en architectuur, en vertaalt dit naar draagbare, edgy looks. Het team is trots om aan te kondigen dat de nieuwe streamingwebsite is gelanceerd, die het publiek een extra dimensie geeft van educatie en creativiteit bij hen thuis of waar ze maar willen. Het is geweldig om mijn team vast te leggen op film en hun kappersvaardigheden te demonstreren, zodat het publiek ze zelf kan realiseren."

Om te streamen vanuit de bibliotheek met Mahogany-technieken, ga je naar www.mahoganyhair.co.uk/education. Elke download kost £ 3,00 voor een week, £ 6,00 voor drie maanden en £ 9,00 voor zes maanden.

Deel dit bericht gerust:
Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someonePrint this page