Maurice Pierôt Chef de Cabine bij fashionshow Castelbajac

Maurice Pierôt was Chef-de-Cabine bij de fashionshow van Jean-Charles de Castelbajac, de eindshow van de eerste editie van het jaarlijkse event French Touch La Belle Vie in Amsterdam.

De eerste editie van het French Touch event vond plaats voor 1.100 consumenten in het Theater Amsterdam. Speciaal voor deze afsluiting showde gerenommeerde designer Jean- Charles de Castelbajac zijn collectie.

Jean-Charles de Castelbajac daagt oude conventies uit met haute couture ontwerpen geïnspireerd op street art en toont hiermee zijn verfrissende kijk op mode. Om zijn visie zo representatief mogelijk door te voeren, stylde Pierôt Coiffures het haar van de 16 modellen. Sonya Bloemhard verzorgde de visagie. Maurice Pierôt stuurde zijn team aan met als belangrijkste doel: FUN. ‘’Alle ontwerpen moeten een individuele, bijpassende look krijgen’’, aldus Maurice. Een variatie aan natuurlijk, los haar, strakke creaties on top en speelse, explosieve looks zorgden voor dit fun aspect. De excentrieke kleuren en grafische elementen die Jean-Charles gebruikt in zijn collectie, werden vakkundig vertaald in haar en visagie.

 

Deel dit bericht gerust:
Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someonePrint this page