Ministry of Beauty wint twee Astir Awards

Afgelopen 27 maart was een feestavond voor Ministry of Beauty. Het bedrijf  haalde namelijk twee keer de eerste prijs binnen met verschillende merken. Met hun Absolution Le Gommage Corps Eclat in de categorie ‘Lichaamsverzorging Exclusief’ en met 18.21 Man Made Sweet Tobacco Spirits in de categorie ‘Herengeuren exclusief’.

Absolution Le Gommage Corps Eclat
In het juryrapport stond: “Een heerlijk product, heel makkelijk aan te brengen op je huid: simpelweg een kwestie van inmasseren met je handen, afspoelen en klaar. Bij het afspoelen verandert de olietextuur in een lotion, zodat je huid satijnzacht aanvoelt.”

Man Made Sweet Tobacco Spirits
Dit product heeft vooral zijn plek te danken aan de ‘nieuwerwetse’ kijk en op verzorging: ““Als je aan storytelling in de parfumerie gelooft, dan heb je met 18.21 Man Made een goed verhaal voor mannen die zich aangetrokken voelen tot de ‘nieuwerwetse’ kijk op verzorging. Niet clean, geen hightech laboratoriumverhaal, maar een barbershop-ervaring die vintage, grooming en hand made combineert. Sweet Tobacco Spirits knipoogt naar de drooglegging van de VS met een volzoete, aromatische geur met sterke drank en tabak als uitgangspunt.”

 

 

Deel dit bericht gerust:
Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someonePrint this page