Nederlandse Haarlijn najaar/winter 2018/2019

Afgelopen maandag stond het Beatrix Theater in Utrecht in het teken van de Nederlandse Haarlijn showcase voor het aankomende herfst- en winterseizoen. Over de dag verspreid vonden verschillende look&learns plaats en de grote show werd twee keer gehouden in de theaterzaal, waar Mamma Mia de dag ervoor nog in première ging.

Haar dat superglad lijkt te vallen, maar toch verrassend veel textuur heeft; kleuren die op het eerste oog tegenstrijdig lijken, maar samen juist een magisch effect geven: de kapper zet dit najaar allerlei trucs en skills in om een nieuwe trendy look te creëren. Met de nieuwe Haarlijn ILLUSION is mooi haar dus geen illusie, maar helemaal binnen jouw handbereik!


Zachte lijnen bepalen komend seizoen het haarbeeld voor vrouwen, voor een echte feminin touch. Bij de mannen valt vooral op dat er veel wordt gevarieerd met haarlengten. De overeenkomst? Veel verschillende lagen! Die zijn zó geknipt of gesneden dat ze prachtig in elkaar overvloeien. Dat geeft jou oneindig veel stylingmogelijkheden. Kies je voor glad? Geen probleem, de zachte lagen vallen als vanzelf over elkaar heen voor een smooth look. Liever wat meer volume? Zet je vingers in het haar en je zult merken dat die zelfde lagen het kapsel verrassend veel textuur geven.

Spelen met kleur
Als een ware illusionist speel je dit najaar met kleur. Transparante tinten worden juist afgewisseld met volle kleuren, terwijl koele en warme tinten (bijvoorbeeld koel koper en warm kastanjebruin) een magisch verbond lijken aan te gaan. Door geraffineerde kleurtechnieken geven deze ogenschijnlijke tegenstrijdigheden een supertrendy resultaat. Neem de blending-pixeltechniek. Daarbij krijgt de ene haarpassee een donkere aanzet en een wat lichtere punt, maar bij de passee daarnaast is dat precies omgekeerd. Het effect: lichte haargedeeltes blijken bij een andere styling of beweging donkerder te zijn dan je denkt. En andersom. 

Magic powder
Helemaal nieuw zijn ze niet, maar volumepoeders staan centraal in deze Nederlandse Haarlijn! Zeker bij de niet-gladde variaties geven ze de kapsels verrassend veel stugheid en stevigheid. Gewoon een beetje poeder op de haaraanzet sprayen, that does the trick. 

Deel dit bericht gerust:
Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someonePrint this page