Neem afscheid van haaruitval

In 2012 lanceerde Aveda een haarverzorgingslijn die haaruitval vermindert en het haar versterkt: Invati. De producten sloegen enorm aan: elke seconde gebruiken wel twee consumenten een product uit de Invati range. Genoeg reden om de lijn te vernieuwen.

Haaruitval
Invati bestaat uit een drie stappen-systeem met een exfoliërende shampoo, verdikkende conditioner en een hoofdhuid revitalisator. Deze combinatie zorgt voor een aanzienlijke vermindering van haarverlies met 53 procent. Bij dagelijks gebruik wordt het haar tevens voller en dikker. Vice-President Global Product Development van Aveda, Justina Mejia-Montane: “Het nieuwe systeem levert een hoge productperformance, maar is eenvoudiger in gebruik. Eigenlijk zou iedereen die met de eerste tekenen van haaruitval en haarverdunning te maken krijgt, Invati Advanced moeten uitproberen.” 

De lijn is geïnspireerd op Ayurveda, een oude healing art uit India. Het bestaat voor 98 procent uit natuurlijke ingrediënten als ginseng en turmeric – die reinigend en versterkend werken- en amla, dat haarverdikkende eigenschappen heeft.

Drie stappen 

De dagelijkse routine van Invati Advanced bestaat uit drie stappen:
1. Exfoliatie: de shampoo reinigt en vernieuwt de hoofdhuid. De opbouw die poriën kan verstoppen – zoals talg, vuil en haarproducten - wordt verwijderd. Dit is de basis voor voller en dikker haar.
2. Verdikken: de conditioner beschermt het haar tegen breuk. Het haar wordt dikker en voller, waardoor het de hele dag goed blijft zitten.
3. Activeren: de scalp revitalizer vermindert haaruitval. Ingrediënten als mandarijnschil en keratine laten het haar dikker worden met een lift startend bij de wortel.

Kijk voor meer info op aveda.nl

aveda

Deel dit bericht gerust:
Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someonePrint this page