#3 Nieuw haarconcept: Shining Grey

Hoe stap je over op je natuurlijke grijze haar, zonder een jaar voor gek te lopen? Koffijberg Hairdressers in Amsterdam deed uitgebreid onderzoek naar de haarwensen van vrouwen boven de 50 jaar en ontwikkelde een uniek haarconcept: ‘Shining Grey’.

Het stappenplan duurt ongeveer een half jaar tot een jaar, waarbij het gekleurde haar met het grijze haar verweven wordt. “Het uiteindelijke resultaat: sprankelend grijs, trendy haar met verschillende nuances. Het haalt de teint op, maakt vele jaren jonger, vrouwen hoeven niet meer onzeker te zijn over uitgroei en voelen zich meer zichzelf.”  

Kimm Koffijberg ontwikkelde het Shining Grey concept. “Het gaat om een persoonlijk stappenplan dat gemiddeld een jaar duurt. Elke twee tot drie maanden (afhankelijk van de haarlengte en kleur) wordt de kapsalon bezocht, waarbij op een uitgekiende manier tijdens ieder bezoek low- en highlights geplaatst worden. Dit om zo het grijze en het gekleurde haar steeds meer met elkaar te verweven, ook wel blenden genoemd. In de loop van het Shining Grey proces went zowel de vrouw als de omgeving aan de nieuwe grijze haarkleur.”

Bekijk hieronder de video met het stappenplan.

Deel dit bericht gerust:
Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someonePrint this page