Nieuwe KAO Academy op ’t Hippe Eilandje

Op maandag 11 september is de internationale kapperswereld weer een hotspot rijker geworden: de nieuwe Kao Academy in modestad Antwerpen – een nieuw wereldwijd trefpunt voor stylisten van Goldwell en KMS.

Net als in Amsterdam is ook in Antwerpen gekozen voor een up-coming locatie: ’t Eilandje aan de Schelde. De perfecte ambiance om je te laten inspireren, internationale collega’s te ontmoeten en ervaringen te delen. “De uitstraling van de nieuwe Academy sluit perfect aan bij Goldwell en KMS, die beide onlangs een restage hebben ondergaan”, zegt Christel Grootentraast, General Manager van Kao. “We willen dat stylisten zich thuisvoelen in onze academies en zonder zorg kunnen genieten van de inspirerende locatie en de nieuwe faciliteiten. En dat ze vooral veel plezier hebben.”

Met de nieuwe locatie in Antwerpen brengt Kao zijn educatie nog dichter bij de stylist. Christel: “De Academy Antwerp is natuurlijk toegankelijk voor al onze relaties, maar we zijn trots dat we nu ook onze relaties uit België en het zuiden van Nederland zo’n inspirerende, creatieve locatie dichter bij huis kunnen bieden. In de Academy Antwerp kunnen ze terecht voor ons volledig educatieprogramma – van het succesvolle Master Colorist Program tot het nieuwe Master Stylist Program dat we onlangs zijn gestart."

Deel dit bericht gerust:
Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someonePrint this page