Nieuwe COIFFURE: Strong Colour

De nieuwe editie van COIFFURE staat helemaal in het teken van Strong Colour. Hoe geef je de klant een goed kleuradvies en hoe zorg je ervoor dat je haar echt ziet?

Zowel in de mode als in het haar draait het deze zomer om kleur. Nu het beter gaat met de economie, hebben klanten weer meer tijd en geld over voor hun look. Wat voor gevolgen heeft dat voor het haarbeeld? We vroegen aan het vijf kappers en educators. Ook hebben we veel kleurinspiratie met de Colour Archives ’17 special.

Verder hebben we een exclusief interview met Akin Konizi. Al jaren behoort hij met HOB Salons tot de top van de Britse hairdressing industry. Als International Creative Director is hij verantwoordelijk voor de branding van de salonketen en de unieke signatuur. Hoe kijkt hij naar de ontwikkelingen op kleurgebied?

In de aprileditie maken we ook de genomineerden voor de Coiffure Award 2017 bekend. In het artikel vind je de namen van alle genomineerde kappers en de eerste reacties van de jury. De genomineerde collecties vind je uiteraard online op www.coiffureaward.nl.

Deel dit bericht gerust:
Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someonePrint this page