Nieuwe rol Maurice den Exter bij Fuente

Maurice den Exter is de nieuwe Global Artistic Director van Fuente International. Dit houdt in dat hij de nieuwe, internationale ambassadeur van het merk zal zijn. Maurice den Exter introduceert een nieuw educatieplatform en zal zijn kennis en creativiteit inzetten om kappers naar een hoger niveau te brengen.

CEO Paul Warmerdam heeft hoge verwachtingen van de samenwerking: “Deze getalenteerde Brabander heeft jarenlange ervaring als ondernemer van 4 ME Hairdressers salons, en weet kappers over de hele wereld te inspireren en motiveren. Zijn persoonlijkheid, ervaring en talent maken hem de perfecte ambassadeur voor ons vernieuwde merk. Wij hebben de handen ineen geslagen. Direct bleek dat we op een lijn zaten betreft de visie over de toekomst van het kappersvak. Fuente kijkt daarom uit naar een langdurige samenwerking.”

Afgelopen jaar vierde Fuente International haar 25-jarig bestaan en dit werd gevierd met een totale restyling van het merk. Natuurlijke ingrediënten en verbeterde formules staan sindsdien centraal en dit wordt doorgevoerd in alle mogelijke manieren. Maurice zal zijn kennis en enthousiasme gebruiken om het motto Organic Wellness zowel online als tijdens presentaties, events en trainingen te vertegenwoordigen.

Deel dit bericht gerust:
Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someonePrint this page