Nieuwe samenwerking Hairview en Happy Hair Service

Teus Brand, eigenaar van Hairview International B.V. en Stefan Boonekamp, eigenaar van Happy Hair Service, zijn een samenwerking met Schwarzkopf Professional aangegaan.

In december werd in de ASK Academy in Werkendam de overeenkomst getekend. Vanaf maart 2018 zullen de 7 salons van Salon Modern en 13 salons van Europa Hairstyling met de kleur-, care- en stylingsproducten van Schwarzkopf Professional gaan werken.

Belangrijke partner van Salon Modern & Europa Hairstyling is Happy Hair Service. Zij zijn de kappersgroothandel uitsluitend voor professionals en leveren naast kappersbenodigdheden ook onderdelen van interieurs voor kapsalons.

Op de vraag waarom Teus met zijn salons voor Schwarzkopf Professional gekozen heeft antwoordt hij: “Het plan van aanpak voor de educatie is zeer professioneel. Onze medewerkers worden van A tot Z getraind om perfect met de kleurproducten te kunnen werken, zodat onze klanten verzekerd zijn van het mooiste eindresultaat. Daarnaast wordt ook de productkennis van de care- en finishproducten goed getraind, waardoor het gebruik en de doorverkoop zeker gestimuleerd worden." 

Deel dit bericht gerust:
Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someonePrint this page