Nieuwe werkwijze bij Inline: Loop rond in jouw droomsalon

Ben je op zoek naar een onderscheidend, tijdloos interieur dat perfect past bij jou en jouw klanten? Inline ontwikkelt interieurs met precies de juiste uitstraling. “We hebben een nieuwe werkwijze waarbij we samen met onze klant vier stappen doorlopen: analyse, concept, visualisatie en realisatie”, vertelt directeur Michel Kiela.

Droomsalon
Wanneer je het interieur van jouw kapsalon wilt vernieuwen, ga je natuurlijk niet over één nacht ijs. Je wilt er goed over nadenken en hebt behoefte aan een goed en eerlijk advies. “Bij Inline denken we graag met je mee. We nemen je stap voor stap mee in het proces om tot een nieuwe droomsalon te komen”, vertelt Michel. “Een goede analyse is stap één. We bespreken samen de wensen en mogelijkheden voor een nieuw interieur. Daarna volgt de tweede stap: wij ontwikkelen een concept voor de salon, helemaal in de stijl die je voor ogen hebt. De derde stap is uniek. Via virtual reality in 3D geven we een kijkje in de nieuwe salon. Zo kun je er als het ware al even rondlopen en zien of alles écht helemaal naar wens is. De vierde stap is de realisatie van alle interieurelementen. Indien gewenst kunnen we ook de verbouwing verzorgen en alle zorgen bij je uit handen nemen.”

Onderscheidend en tijdloos
Inline staat niet alleen voor onderscheidende, tijdloze interieurs, maar ook voor betrouwbaar zakendoen. Michel: “Juist omdat we een Nederlands familiebedrijf zijn, kunnen we ons goed inleven in jou als ondernemer. We begrijpen hoeveel de salon voor je betekent en dus ook hoe belangrijk het is dat de zaak er perfect uitziet. Je krijgt bij ons tot wel vijf jaar garantie en nalevering is mogelijk tot wel tien jaar na een verbouwing. Dit is mogelijk omdat we alles in eigen huis produceren en zodoende duurzame kwaliteit kunnen garanderen”.

Vrijblijvend
Goed om te weten: Inline kan op basis van jouw wensen en mogelijkheden gratis en vrijblijvend een eerste ontwerp maken van de salon waar je altijd al van hebt gedroomd. Vervolgens kan dit verder worden uitgewerkt en zelfs tot in de kleinste details worden gerealiseerd. “Een turnkey-verbouwing behoort bij ons ook tot de mogelijkheden”, licht Michel toe. “Maar we zijn je ook heel graag van dienst als je de salon een kleine opfrisbeurt wilt geven en bijvoorbeeld alleen behoefte hebt aan nieuwe kappersstoelen of wasunits. Neem voor al je vragen op interieurgebied vooral contact met ons op.”

Benieuwd wat Inline voor jou kan betekenen? Bezoek de website www.inline.nl en maak een vrijblijvende afspraak.

Schermafbeelding 2018-02-02 om 07kleiner

Deel dit bericht gerust:
Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someonePrint this page