O’Right wint prestigieuze Beauty Astir Award

Onlangs zijn de prestigieuze Beauty Astir Awards voor de 33e keer uitgereikt. In de categorie Groene Cosmetica – die bestond uit een groot aantal genomineerden - ging de prijs naar O’Right voor hun Caffeine Hair Tonic. Dit innovatieve product is in eigen laboratoria ontwikkeld en bestaat uit 100% natuurlijke ingrediënten.

Paul Masselink – directeur O’Right: ‘Ik was enorm verrast dat wij gewonnen hadden, maar ben er uiteraard enorm trots op dat wij, als relatief klein bedrijf, met dit product de jury hebben weten te overtuigen dat dit product de beste natuurlijke productintroductie was van het afgelopen jaar. Het was voor ons de eerste keer dat we deelnamen en dat we er dan meteen met de hoofdprijs vandoor gaan is natuurlijk fantastisch’.

De vakkundige jury bestaande uit beautyjournalisten, beautybloggers en vloggers oordeelde als volgt over de Caffeine Hair Tonic: ‘Deze tonic zorgt voor een krachtig herstel van de scalp, waardoor de haargroei op natuurlijke wijze wordt gestimuleerd. Het reguleert de talgproductie, vermindert hoofdhuidirritatie en versterkt de haarwortel. En het voelt ook nog eens héél fijn aan tijdens het gebruik’.

Deel dit bericht gerust:
Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someonePrint this page