Rob Peetoom opent eerste salon VS

Awardwinnend kapper en ondernemer Rob Peetoom opent deze maand zijn allereerste Amerikaanse salon, in de hippe wijk Williamsburg. De teller komt
daarmee op 18 locaties wereldwijd.

De salon is gevestigd aan 101 North 10th Street, om de hoek van het Wythe Hotel, het Hoxton Hotel en het Williamsburg Hotel en zal dé beautyhotspot van de buurt en de wijde omtrek worden. Een trotse Rob Peetoom: “Met de opening in Williamsburg voltooien wij onze drie-eenheid. Wij geloven namelijk dat je schoonheid op drie niveaus kunt bereiken. Onze oorsprong ligt in Nederland, waar natuurlijke schoonheid de norm is. Daarna is het bedrijf uitgebreid naar Bali, waar we ons richten op innerlijke schoonheid. De ambitieuze schoonheid die de New Yorkers nastreven brengt de drie perfect in balans. Bovendien biedt New York nieuwe carrièremogelijkheden voor onze getalenteerde stylisten. Nu ze ervaring kunnen opdoen in Nederland, op Bali én in New York, ligt er een prachtige, langdurige carrière bij ons in het verschiet en kunnen we absolute topkwaliteit waarborgen voor onze klanten.”

Pand
Rob Peetoom Williamsburg is meer dan 400 m2 groot en is zorgvuldig ingericht door de Nederlandse ontwerper Ruud van Oosterhout, met de modernste technieken: gebogen muren, gerestaureerde houten pilaren van meer dan een eeuw oud en op maat gemaakte meubels uit Milaan.
Lounge
Voorafgaand aan je afspraak kun je aangenaam ontspannen in de chique lounge met weelderige inrichting.
Opleidingsatelier
Ook in de Amerikaanse vestiging van de Rob Peetoom Academy kunnen stylisten en kleurspecialisten een doorlopende opleiding volgen om hun talenten optimaal te ontplooien en de hoogste kwaliteit te bieden aan klanten.
De extra's 
Aan elk detail is gedacht: bij aankomst word je welkom geheten door een hostess. Voor een optimale salonervaring en om de rust en sereniteit te waarborgen hebben we een discrete betaalcounter ingericht en staan de telefoons achter in de zaak. In de lounge is een bar met koffie en andere drankjes en verse boeketten creëren een aangename sfeer.

Heb je trouwens deze video al gezien met Rob Peetoom? 

Wil je geen uitzending missen?
Ga dan snel naar de website,

Of download meteen de app: voor iPhone of Android

Deel dit bericht gerust:
Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someonePrint this page