Spectrum: Genieten van Van Zwieten

Op 4 september mochten de leden van het Spectrum genieten van Hairdresser of the Year 2018 Bianca van Zwieten. Bianca gaf haar Eighties Revival presentatie. Een lijn die ze dit seizoen heeft neergezet om klanten en medewerkers te inspireren. Bianca brengt 4 keer per jaar een eigen haarlijn uit.


Bianca liet bij het Spectrum 4 modellen zien die zij omturnt naar de eighties. Styling van toen en de technieken en kleuren van nu. Het eerste model krijgt een bobline met een kuif, ze kleurt Nine in met zachte abrikoostinten en carameltinten. Een zachte kleurschakering, waar ze veel mee afwisselt en blendt.

Het tweede model knipt ze op droog haar. Sogand heeft schitterende krullen die Bianca nog meer tot hun recht laat komen. Ze knipt het model op het oog en uit de losse hand. Daarbij knipt ze per getwiste pluk en ze heeft hierbij geen kam in haar hand. Bianca kleurt het haar in met een koele kleur die de gouden tint tegen gaat. Door de krullen naar voren te stylen krijgt het model een prachtige look. 


Model 3 heeft lang haar en Bianca maakt er big hair van, de ouderwetse carmenset en de krultang komen hieraan te pas. Ze legt alles uit over het preppen van haren en hoe belangrijk goede producten voor de styling zijn. 


Het laatste model heeft een boblijn. De lowlights zorgen ervoor dat het een rustige draagbare kleur blijft. Voor de styling gebruikt ze een wafeltang, die ze bewust op bepaalde plaatsen sterker inzet. Een echte moderne Eighties look.
Spectrum

Deel dit bericht gerust:
Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someonePrint this page