Treatwell Top Rated: de beste salons in de buurt

Het kiezen van de juiste salon is voor iedereen belangrijk. Om consumenten op weg te helpen en om uit te vinden welke topsalons zich in hun buurt bevinden, wordt jaarlijks een lijst van Top Rated salons samengesteld. Met daarin de allerbeste salons - op het gebied van haar, beauty & spa- van heel Nederland, beoordeeld door ruim 100.000 Treatwell-klanten.

Steeds meer Top Rated salons
De salons in de Top Rated lijst zijn stuk voor stuk de beste in hun categorie. Dit wordt niet alleen bepaald door hun klantreviews, maar vooral door onderstaande drie criteria:
- Een review score van minimaal 4.5 van de 5 sterren
- Een minimum aantal van 30 klantreviews
- Een cancellation rate van 1% of minder

Bekijk alle Top Rated salons van 2017
Je kunt de Top Rated salons makkelijk herkennen aan de blauwe Top Rated sticker op het raam van de salon, en het Top Rated icoon op de Treatwell site en app. Simpel en duidelijk. Een overzicht van alle Top Rated salons in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht en heel Nederland vind je hier.

Stemmen voor Most Popular Award
Alle Top Rated salons maken ieder jaar weer kans op het winnen van de Treatwell Award voor ‘Most Popular’ salon. Er kan gestemd worden in zes categorieën. De salon die per categorie de meeste stemmen binnenhaalt, wint! Op 7 november worden de winnaars bekend gemaakt. Stemmen kan van 10 oktober - 31 oktober via treatwell.nl/mostpopular2017.

Deel dit bericht gerust:
Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someonePrint this page