What's New

Check out all of our articles

Stay up to date

WIL JE WEKELIJKS OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN HET LAATSTE NIEUWS IN DE HAIR BIZZ? SCHRIJF JE DAN IN VOOR DE NIEUWSBRIEF ‘COIFFURE POST’.

Werken in de visagie: wie wil dat niet?

Visagie voor film en televisie? Een eigen bedrijf starten? Freelancen in het modellenwerk? Werken in de fashionindustrie? De school van Mieke Petiet opent binnenkort weer haar deuren voor een informatiemiddag.

Save the date: Let’s Dance!

Big hair, crop tops en schoudervullingen. Hoe zag jij eruit in de jaren ’80 als je naar een feestje ging? Van 28 september 2019 t/m 12 januari 2020 staat het Gemeentemuseum in Den Haag in het teken van dansmode. Voor het maken van het bijpassende tijdschrift is het museum op zoek naar foto’s van looks uit de jaren ’80.

NEW- Behind the look: Le Hair Bronzing

Topcolorists en dreamteam Dominic Vleer en Berni Ottjes werken al vijftien jaar samen. Het proces van de collectie Le Hair Bronzing was dan ook een waar inspiratievol feestje, waar ze beiden hun signatuur in kwijt konden. De collectie is geïnspireerd op de bronzing make-up trend en komt tot stand in een twee-tinten techniek. In deze nieuwe rubriek lichten we er één look uit en leer je hoe je deze creëert.

Andy Uffels: “We gaan uit van een win-win filosofie”

Bij The Insiders – het nieuwe, professionele boutique kappersmerk – werkt een grote groep experts samen aan de ontwikkeling van producten. Co-creatie staat hoog in het vaandel, net als transparantie en exclusiviteit. En dan hebben we het nog niet eens gehad over die heerlijke producten waarmee je heel makkelijk de mooiste end-looks realiseert!

LEEF JE UIT MET KLEUR!

Het levendigste rood, diepste blauw, friste groen en vurigste oranje: bedenk het en maak het met het kleurportfolio van Goldwell. Het merk zet 2019 helemaal in het teken van kleur met ELUMENATION, een exclusief programma waarmee je extra glans en extra dimensies aan een kleuring op maat kunt toevoegen. Onlangs zijn er vier nieuwe nuances bijgekomen!

Derde editie Hair X-Perience groot succes!

Op zondag 26 en maandag 27 mei stond de Evenementenhal in Gorinchem vol met enthousiaste kappers. Met 130 merken die vertegenwoordigd werden en het vernieuwde programma waren het twee geslaagde dagen. Het programma voor deze derde editie was gericht op iedere kapper: van leerling tot medewerker en van saloneigenaar tot ervaren hairstylist. “

Interieur van de maand: Nekx hair & beauty

Acht jaar geleden kreeg Wouter Nekkers de kans om de salon in Wierden over te nemen van de vorige eigenaar. “Dat was natuurlijk een flinke investering, dus moest ik eerst een paar jaar hard werken voordat ik het interieur kon aanpakken.” Begin dit jaar was het eindelijk zo ver.

#VIDEO Coiffure TV: WHHT 2019 Davines @IJsland

Dit jaar vond de WHHT 2019 van Davines plaats in IJsland, met grote (inter)nationale hair artists on stage. Coiffure TV heeft er een show uitgelicht: die van Michael Polsinelli. Gebaseerd op de IJslandse cultuur. Bekijk nu de complete video!

Pagina 1 van 7712345...102030...Minst recente »