What's New

Check out all of our articles

Stay up to date

WIL JE WEKELIJKS OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN HET LAATSTE NIEUWS IN DE HAIR BIZZ? SCHRIJF JE DAN IN VOOR DE NIEUWSBRIEF ‘COIFFURE POST’.

Green Business: “We willen organic sexy maken”

Ze had al samen met twee andere collega’s een salon, The Building AMS. Maar die liep zo goed, dat Rachel Geerman, eigenaar en Creative Director, een nieuwe zaak wilde openen. Die uitbreiding is er nu, maar met een aangepast concept. “Klanten vroegen steeds vaker om duurzame producten. Ik dacht: hier moet ik iets mee doen.” The Building GreenDutch is het resultaat.

Wie wil er nou geen werk in de visagie?

Opmaken voor film en televisie? Eigen bedrijf starten? Freelance in het modellenwerk? Werken in de fashionindustie? De school van Mieke Petiet opent binnenkort weer haar deuren. Kom langs op de open dag op 30 en 31 augustus of doe mee aan een vierdaagse cursus.

HAIRCOLOR TREND: TIGER EYE HAIR

Ok, het is officieel. De Tiger Eye haarkleur is echt een ding. We zagen soortgelijke bruine looks al eerder, maar door social media heeft deze coupe een naam. Het is de nieuwste online buzz van dit jaar en de opvolger van trendy zoekwoorden als sombre, ombre, babylights, bronde en balayombre.

HAIRCOLOR TREND: FLASH SUNKISS

Eruit zien alsof je de hele zomer in de Spaanse zon hebt gezeten, zonder één stap in het vliegtuig te zetten? Enter: Flash Sunkiss. Een snelle en makkelijke manier om het haar op te lichten en een ultieme sunkissed, beachy look te maken. Creëer een mooie zomerse gloed het hele jaar door.

BLOG Mark Melief: Vlogger, slaaf van de sponsors?

In de kennissenkring van Mark Melief zitten veel vloggers. “Ik zie van dichtbij hoe het ze vergaat als ze succesvol zijn. Ik volg ze met trots, maar ik zie ook een vorm van bedrijfsvoering die gebaseerd is op massa-kassa”, vertelt hij in zijn nieuwe blog.

Save the date: Lancering nieuwe Haarlijn

Heb jij 25 september al in je agenda gezet? Dit is namelijk de dag waarbij het nieuwe hair fashion seizoen gevierd wordt. Een showcase van de Nederlandse Haarlijn najaar-winter, met de nieuwste trends en diverse vernieuwende kapsels. Een must go voor iedere kapper die vindt dat hij/zij het leukste vak van de wereld heeft.

Coiffure Award Kick-Off 2018: Meld je nu aan!

Denk je eraan om volgend jaar mee te doen aan de Coiffure Award? Op maandag 4 september vindt de Coiffure Award 2018 KICK OFF in de ASK Academy Schwarzkopf te Werkendam plaats. De ideale gelegenheid om vragen te stellen over deelname, je netwerk uit te breiden en in contact te komen met (andere) deelnemers en experts.

Festival proof in 15 minuten

Het festivalseizoen is in volle gang. Een festival vraagt niet alleen om de juiste outfit, maar ook om een perfecte haarstijl die je totale look compleet maakt. Cosmo Hairstyling komt met vijf on-trend looks die je haar op een stijlvolle manier laten opvallen.

Pagina 1 van 4312345...102030...Minst recente »