What's New

Check out all of our articles

Stay up to date

WIL JE WEKELIJKS OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN HET LAATSTE NIEUWS IN DE HAIR BIZZ? SCHRIJF JE DAN IN VOOR DE NIEUWSBRIEF ‘COIFFURE POST’.

Revive, rebuild, restore = Rescue

Saai, broos, beschadigd en futloos – kortom – ongelukkig haar? De Rescue collectie van The Insiders brengt daar verandering in. De producten uit deze collectie herstellen en versterken het haar zowel van de binnen-, als de buitenkant. Zo ziet het er niet alleen gezonder uit en voelt het ook zo, het haar wordt sterker en zal minder snel opnieuw beschadigen.

Online store voor professionals

Samen met de accountmanager bespreken hoe je jouw business een boost kunt geven, terwijl je voor de bestelling van producten vooral gebruikmaakt van een webshop. “Wij hebben deze online shop voor professionals vorige maand gelanceerd en zien het echt als een verlengstuk van onze service”, vertelt Daan Wildeboer, E-commerce Leader Coty Professional Beauty, over de nieuwe WellaStore.

Hairdresser of the Year Arjan Bevers bij Spectrum

De eerste dinsdagavond van oktober was het podium gereserveerd voor niemand minder dan Arjan Bevers en zijn Coiffure Award winnende team. Nancy, Ine en Jos stonden naast Arjan op het podium om de laatste technieken in kleur en coupes over te brengen op de Spectrumleden.

NIEUWE COIFFURE: Natural Beauty

De oktobereditie van Coiffure Magazine staat in het teken van Natural Beauty. We hebben het onder andere over duurzaamheid in de salon en Juliette den Ouden vertelt over haar Work of Contrast-project, waarmee ze een breder, authentieker en inclusiever schoonheidsideaal wil laten zien.

Dutch Olaplex Awards 2019: Doe jij al mee?

Ben je gek op kleur? De Dutch Olaplex Awards zijn weer begonnen! Iedere Olaplex salon die bij New Flag klant is, kan eenvoudig meedoen door een before en after foto te posten op Instagram. Het zal je niet verbazen dat bij deze wedstrijd de kleurresultaten centraal staan.

Winnaars Global Zoom Event 2019

Na drie keer goud vorig jaar waren de verwachtingen voor deze editie van Global Zoom in Wenen stiekem best hoog gespannen. Want wat wil je: Nederland, en België, hadden ook dit keer sterke inzendingen voor de competitie. Na een zeer spannende finale op 29 september gingen Rusland en Singapore met de drie hoofdprijzen naar huis.

Londen viert winnaars AIPP Awards 2019/2020

Vorige week werden de winnaars van de AIPP Awards 2019/2020 bekendgemaakt via social media. De winnaars zijn gekozen uit 584 haarcollecties, die ingezonden zijn door kappers uit de hele wereld. Er zaten veel Nederlanders en Belgen bij de genomineerden en Coiffure Award winnaar Joffrey Conings van Androgyn is zelfs tweede geworden in de Best Color categorie. De awards zullen op 6 oktober worden uitgereikt op het HJ Stage @ Salon International in Londen.

Blog Richard Koffijberg: Loonbeslag

Richard Koffijberg vertelt in zijn nieuwe blog over loonbeslag. Een ruwe schatting laat zien dat een op de vier werknemers maandelijks moeite heeft om de kosten te kunnen betalen, waardoor er een structureel probleem ontstaat.

Juliette den Ouden in Nepal

Onlangs was Juliette den Ouden in Nepal voor Hairdressers without Borders. “Ik gaf educatie aan vrouwen die het daar moeilijk hebben gehad. Ze zijn slachtoffer van seksueel misbruik en hebben niet de kans gehad om een opleiding te volgen.”

Pagina 1 van 8112345...102030...Minst recente »