What's New

Check out all of our articles

Stay up to date

WIL JE WEKELIJKS OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN HET LAATSTE NIEUWS IN DE HAIR BIZZ? SCHRIJF JE DAN IN VOOR DE NIEUWSBRIEF ‘COIFFURE POST’.

Treatwell Top Rated: de beste salons in de buurt

Het kiezen van de juiste salon is voor iedereen belangrijk. Om consumenten op weg te helpen en om uit te vinden welke topsalons zich in hun buurt bevinden, wordt jaarlijks een lijst van Top Rated salons samengesteld. Met daarin de allerbeste salons van heel Nederland, beoordeeld door ruim 100.000 Treatwell-klanten.

Redken Color Awards 2017

Maandag 9 oktober vond de niet alleen de nieuwste editie van de Redken Look&Learn plaats, maar ook de uitreiking van de Color Awards 2017. Nicole van der Linden van Assink Pure Identity te Hengelo mag zich de trotse winnaar noemen.

Coiffure Award Talk: Arjan Bevers

De voorbereidingen voor de Coiffure Award 2018 zijn al in volle gang. Wil jij meedoen en jouw creativiteit en passie voor het vak delen met een groot publiek? Vanaf nu kun je je inschrijven!

Winactie: NUTRI COLOR CREME kleurverzorging

Kleur opfrissen, verzorging en glans: met de 3-in-1 kleurcocktail van Revlon Professional is het mogelijk. COIFFURE.nl mag namens het merk 10 x de Nutri Color Creme (bal, 270 ml 1002) White Platinum ter waarde van € 30,00 weggeven aan de lezers van COIFFURE Magazine.

NEW: Blog Natasja Keijzer: Diversiteit

Laatst vroeg Marian aan mij……’Natas zou jij een blog willen schrijven voor COIFFURE, jij reist zoveel en maakt vast wel eens wat mee’. Nou en of ik wel eens wat mee maak! Elke trip heeft wel weer een verhaal. Dus hierbij mijn eerste blog over mijn trip naar Zweden!

NIEUWE COIFFURE: PURE HAIR

De nieuwste editie van Coiffure staat helemaal in het teken van PURE HAIR. Het nieuwe haarbeeld is draagbaar en een tikje no-nonsense. Authenticiteit is belangrijk. Maar wat betekent dat voor de advisering aan de klant? We vroegen het aan vijf inspirerende kappers.

Pagina 1 van 4612345...102030...Minst recente »