What's New

Check out all of our articles

Stay up to date

WIL JE WEKELIJKS OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN HET LAATSTE NIEUWS IN DE HAIR BIZZ? SCHRIJF JE DAN IN VOOR DE NIEUWSBRIEF ‘COIFFURE POST’.

“Iedere vrouw heeft het recht er mooi uit te zien”

Na een succesvolle lancering in London, heeft het luxe make-up merk XIP haar intrede gedaan in Nederland. De Hairstore heeft het merk in haar portfolio opgenomen. “Omdat”, zegt Erik van Dongen, “decoratieve cosmetica niet mag ontbreken in een professionele kapsalon.”

And the winner is… #HairIconAwards

Donderdagavond stond de Westerkerk te Amsterdam in het teken van de Hair Icon Awards 2017 van L’Oréal Professionnel. Voor het eerst dit jaar is dit één van de hoogtepunten tijdens de Hair Fashion Night.

Nieuw haarconcept: Shining Grey

Hoe stap je over op je natuurlijke grijze haar, zonder een jaar voor gek te lopen? Koffijberg Hairdressers in Amsterdam deed uitgebreid onderzoek naar de haarwensen van vrouwen boven de 50 jaar en ontwikkelde een uniek haarconcept: ‘Shining Grey’.

To Watch: Planet F 2017

Op een stralende en zeer warme zondag kwamen Fudge kappers en stylisten uit heel Nederland ’s avonds verkoeling zoeken in de creatieve, multiculturele locatie Podium Mozaïek in Amsterdam. Planet F 2017 werd een groot succes!

WINACTIE: THE HAIR X-PERIENCE

Op 25 en 26 juni vindt The Hair X-perience plaats. Met ruim 70 deelnemers is het gloednieuwe initiatief het grootste kappersevent van Nederland!
COIFFURE mag 5 x 2 kaarten weggeven.

Pagina 1 van 4012345...102030...Minst recente »