Winactie: Goedgevuld pakket met jouw favoriete aroma’s

COIFFURE mag namens Aveda Benelux vijf pakketjes met elk 3 producten weggeven aan de lezers (Members en Exclusive Members) van COIFFURE. Het pakketje bestaat uit:

Shampure pure-fume mist
Jouw favoriete aroma’s zijn een prachtig cadeau—nu voor het eerst in limited-edition pure-fume mists voor het lichaam. De aroma mist voedt de huid terwijl het shampure aroma een moment van wellness creëert. De pure-fumeTM mist heeft een rustgevende werking dankzij het aroma op basis van 25 pure bloemen- en plantenextracten, waaronder gecertificeerde biologische lavendel, petitgrain en ylang ylang.
Beautifying pure-fume mist
Jouw favoriete aroma’s zijn een prachtig cadeau—nu voor het eerst in limited-edition pure-fume mists voor het lichaam. De aroma mist voedt de huid terwijl het shampure aroma een moment van wellness creëert. Een verkwikkend aroma op basis van gecertificeerde biologische rozemarijn, lavendel, bergamot en andere pure bloemen- en plantenextracten.
Stress-fix  handcrème
Hand relief moisturizing cremes zijn elk jaar een best seller vanwege hun limited-edition aroma's. Het aroma van gecertificeerde biologische lavendel, lavandin en muskaatsalie is samengesteld op basis van de aromawetenschap en de krachtige werking van pure etherische oliën, en heeft een bewezen stressverlichtende werking. 

Meer info www.aveda.eu

COIFFURE Exclusive Members en COIFFURE Members doen automatisch mee met deze winactie. Ben je nog geen Member? Ga naar www.coiffure.nl voor meer informatie.

 

 

Deel dit bericht gerust:
Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someonePrint this page