Instagram is door de jaren heen veranderd van een ‘kijk-naar-wat-ik-heb-gekookt’-platform in een belangrijke inspiratiebron voor alles wat met mode, beauty, haar, design en kunst te maken heeft. Elke keer voelen we een haarstylist of kapper aan de tand over zijn of haar favoriete Instagram-accounts. Deze keer: Paul Gehring.

Naam: Paul Gehring, @paulgehring
Werkzaamheden: Global Hair Artist, trendanalist/forecasting, Product Development & Research en filmmaker

Begonnen met Insta: “Sinds mei 2014 ben ik actief op Instagram.”
Insta-tijd per dag: “Ik schat twee uurtjes.”
Posten: “Ik ben geen hele actieve poster, maar ben wel actief aan het scrollen. Het maakt deel uit van mijn werk.” 

Eigen account: “Mijn account gaat over mijn passie en dat is (haar)mode. Privédingen, zoals familie, houd ik privé. Via Stories post ik vaak over het reizen, de steden et cetera.” 

De heerlijkheid van Instagram: “De vele informatie die je er kunt vinden als je interessante accounts kent. En het werkt ook goed voor castings! Omdat ik vaak op zoek ben naar bijzondere modellen, is Instagram een uitkomst. Zo kan ik zien hoe ze zijn en waar ze van houden. Andersom kan ik ze geruststellen door hen mijn Instagram-account te geven.”

Guilty pleasure: “Geen idee! Is @dualipa een guilty pleasure?” 

Moment van de dag: “Als ik niet op reis ben, dan ’s morgens rond elf uur.”

Favoriete foto op je account: “Eén van de weinige persoonlijke foto’s die ik gepubliceerd heb, op 9 oktober 2014. We kwamen terug van weken zwaar werk en die zonnige en rustige herfstdag aan de Costa Brava zal ik nooit vergeten.”
Spijt van een foto: “Ik heb nog nooit spijt gehad van een foto of story. Waarschijnlijk omdat ik geen impulsieve poster ben...”

  1. @jayne_edosalon: “Jayne bewerkt het haar zeer vergelijkbaar met onze manier, met een vintage Boheemse touch. Ze richt zich meer op het creëren van texturen en een zeer natuurlijke styling en niet zozeer op kleur.” 
  1. @goodbyehorsegirl: “Bree Ritter hanteert het mes met prachtige precisie. Er is een groep van onafhankelijke kappers, met name aan de Westkust van de VS, die veel Europeser (en cooler) is dan de Europeaanse kapper zelf.”

  1. @maria_bernad: “Ik bewonder haar stijl, haar smaak en net zoals Maria ben ik ook een vintageliefhebber.”
Deel dit bericht gerust:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Print this page
Print