It’s that time again! Fancy feestjes, romantische date nights, gezellige etentjes en onvermijdelijke feestdagengekte. Omdat je klanten momenteel al genoeg aan hun hoofd hebben, heeft The Insiders aan de hand van verschillende producten drie feestelijke kapsels gecreëerd om je klanten ready te maken voor de feestdagen. Makkelijk en prachtig. Eyes on the price!

1.
Full on glamour blowout
Volumineus haar, maar het moet er wél een beetje natuurlijk uitzien, toch? Say no more. Met de nieuwe Glamorama Head In The Clouds Volume Shampoo creëer je de perfecte basis voor een vol kapsel met veel glans bij jouw klant. Het enige wat je verder nodig hebt, is een goede blow dryer.

Tips: voor extra veel volume gebruik je de extra grote thermal copper round brush en let je er tijdens het föhnen op dat je het haar bij de aanzet goed omhoogtrekt.

2. Catwalk sleek ponytail 
Houd het haar op zijn plek met een slicked back, gladde paardenstaart; het perfecte kapsel wanneer de persoon in jouw stoel een avondje dansen op de planning heeft. Wat extra pit? Kies dan voor een hoge paardenstaart. Gebruik de Glamorama Head In The Clouds Volume Shampoo and Conditioner voor een gewichtsloze basis en volg deze 7 stappen:

1. Föhn het haar.
2. Gebruik een Smooth and Care Steam Styler om een perfecte gladde basis te creëren
3. Kam het haar naar achter met een fijne kam.
4. Verdeel wat van de Slick Jimmy’s Pomade tussen je handen en breng aan op de kroon van het haar.
5. Pak het haar vast in een paardenstaart en gebruik een fijne kam om het haar strak naar achteren te werken. Gebruik een elastiek naar keuze om de staart te maken.
6. Spray de Hold It There Finishing Spray over het eindresultaat.
7. Maak de paardenstaart extra feestelijk met een lint, strik of bijvoorbeeld een fluwelen scrunchie.

3. Luxueuze krullen
Niets mooier dan grote, luxueuze krullen voor een romantische date. Om er zeker van te zijn dat de krullen genoeg volume hebben, begin je met de Glamorama Head In The Clouds Volume Shampoo and Conditioner en gebruik je vervolgens de innovatieve Glamorama Date Night Thickening Spray.  Deze spray geeft de coupe body en textuur en creëert volume daar waar je het wil. Föhn het haar of laat het natuurlijk drogen en gebruik vervolgens de Tourmaline Ceramic Curler om luxueuze, zachte en perfecte krullen te creëren.

Voor welke stijl gaat jouw klant? 

Deel dit bericht gerust:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Print this page
Print