BarberSociety Live bestaat vijf jaar. Op zondag 17 mei zullen ze groots uitpakken met hun jubileum event. De locatie blijft hetzelfde, de Westergas in Amsterdam. Iedereen die geïnteresseerd is in het barbervak is welkom!

Go beard or go home 
Het event wordt uitgebreid op zaterdag met een mannen lifestyle dag onder de naam MenSociety. Dit is publiekelijk toegankelijk en daarnaast ook host van BEARDsterdam, een groot Europees baard evenement. Op beide dagen presenteren merken zich in verschillende stands, alleen het programma op het hoofdpodium verschilt. Samen met BEARDsterdam is er tijdens deze 2020 editie aandacht voor de Hersenstichting en wordt o.a. via een loterij op zaterdag hiervoor geld ingezameld. Op de zondag geeft de vrijwilligersorganisatie ‘Barber Angels Brotherhood’ weer acte de présence en geven zij een gratis knipbeurt aan dak- en thuislozen uit Amsterdam.

BarberSociety-oprichter Marc van de Hare: “In 2016 begonnen we kleinschalig maar de sfeer zat er in die eerste editie meteen goed in! Samen met barbers uit binnen- en buitenland waar veel trouwe bezoekers tussen zitten, voelt het als één grote familie. Heel bijzonder!" 

Battles 
Een vast onderdeel van het programma zijn de twee BarberSociety battles die op zondag plaatsvinden: de BARBERSOCIETY BATTLE voor nationale en internationale barbers en de BARBERSOCIETY YOUNG TALENT BATTLE in samenwerking met kappers- en barberscholen. 20 deelnemers per battle gaan voor een live publiek de strijd aan om hun vaardigheden en creativiteit te bewijzen en kans te maken op de begeerde titel ‘BarberSociety Winner of the Year 2020’, prijzenpakketten of geldbedragen.

 

Deel dit bericht gerust:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Print this page
Print