Gisteravond was het eindelijk zo ver: op 12 mei zijn de 13 Coiffure Awards - oftewel de Oscars van het kappersvak - uitgereikt. Met als grote winnaar van de avond: Arjan Bevers, van Avanti Kappers Helmond! Hij draagt nu de titel: Hairdresser of the Year 2019! 95 genomineerden streden om deze prijs. Dit is de tweede keer dat Arjan wint! 

Het rapport van de vakjury luidde als volgt: “Poëtisch en kwetsbaar mooi haar. Een gelukkige mix van editorial draagbaarheid. Een knappe serie die zo in de Italiaanse Vogue kan. Alles klopt.” Naast de hoofdprijs won Arjan de Coiffure Awards voor Dameskapsels regio Zeeland, Noord-Brabant en Limburg en Heren Zuid. Met zijn team van Avanti Kappers nam hij ook nog de Team Award mee naar huis. 

Entertainment
Tijdens het Coiffure Award gala in Studio 21, Hilversum werden er naast de Hairdresser of the Year Award nog twaalf prijzen uitgereikt door de knappe Eva Jinek. Naast de Essential Looks show, van Schwarzkopf Professional, met de komende trends in haarmode presenteerde winnaar Bianca van Zwieten een prachtige show 'A Vanity Fairytale', lees HIER meer daarover.  Ali-B wist de zaal flink op stelten te zetten met zijn optreden tussen de bekendmaking van de winnaars door, hij was bijna niet meer terug te vinden tussen alle dansende kappers die het podium stonden. Tijdens de afterparty zorgde OG3NE ervoor dat de ontladings-voetjes van de vloer konden. 

Favorieten van de avond! 
Naast de onderscheiding voor Arjan Bevers werden er nog 10 awards uitgereikt. Hakan Alacali won de eerste prijs voor de categorie ‘dames in regio Groningen, Friesland, Drenthe en Overijssel’, Joffrey Conings de eerste prijs voor de categorie ‘dames in de regio Utrecht, Zuid-Holland en Gelderland’ en de ‘Avantgarde Award’. Sanne van ’t Hoog nam de eerste prijs voor het onderdeel ‘dames in regio Noord- Holland en Flevoland’ mee naar huis. De Nederlandse pers kende Juliette den Ouden de ‘Pers Award’ toe en de nationale en internationale jury vond haar diezelfde inzending de beste in de categorie ‘heren regio Noord’. De ‘Young Talent Award’ voor deelnemers t/m 21 jaar ging naar Kim van ’t Hooft. Avanti Kappers (de kapsalon van Hairdresser of the Year) nam ook de ‘Team Award’ in ontvangst terwijl Kirsten Alacali voor de derde keer de bijzondere prijs van ‘Schwarzkopf Hair Color Technician of the Year’ won. Tot slot ging de ‘Consumer Award’, die werd gekozen door het Nederlandse publiek, Denise van de Leur van Haarstudio Denise. 

Bekijk de collecties van alle winnaars HIER. http://www.coiffureaward.nl/fotos/award/2019

coiffure award

Deel dit bericht gerust:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Print this page
Print